HolotropikumA kurkuma mentette meg egy 5 éve vérrákkal küzdő nő életét -...

A kurkuma mentette meg egy 5 éve vérrákkal küzdő nő életét – mára már tünetmentes!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hallani innen-onnan, hogy a kurkuma milyen csodálatos hatásokkal rendelkezik, viszont ha valóban meg szeretnél győződni eme fűszer hatékonyságáról, akkor meg kell ismerd Dieneke Ferguson történetét, akinek életét merőben változtatta meg ez a sárga fűszer.

A kurkuma mentette meg egy 5 éve vérrákkal küzdő nő életét - mára már tünetmentes!

Dieneke-t még 2007-ben, 67 éves korában diagnosztizálták vérrákkal. A vérrák köztudottan a leggyilkosabb rákfajta mindközül, csak az Egyesült Királyságban évente közel 3000 emberéletet követel. Dieneke életéért küzdve 3 alkalommal kezdte előröl a kemoterápiás kezelést, de az mit sem javított az állapotán, sőt, a fájdalom és a szenvedés csak egyre erősödött. Négyszer próbálkozott őssejtes kezeléssel, de sajnálatos módon az sem változtatott állapotán.

A sorozatos kudarcokat követően Dieneke elhatározta, hogy egy teljesen új dologgal próbálkozik, és naponta bevisz a szervezetébe 8 gramm kurkumint, a kurkuma fűszer aktív összetevőjét.

Mára Dienke vérrákja csodával határos módon megszűnt, visszanyerte egészségét és büszke tulajdonosa a Hidden Art nevezetű non-profit szervezetnek, ami ismeretlen művészeket karol fel és segít.

„Remélem, hogy a történetem megismerésével sok emberhez eljut a kurkuma egészségre gyakorolt hihetetlen hatása!” – mondja reménykedve.

A kurkuma már az ősi idők óta ismert fűszer, és a keleti konyhában számos ételnek adja meg jellegzetes ízét. A benne található kurkumin antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert, de sokkal több jótékony hatása van ennél. Érdekességként megemlíteném, hogy ha a kurkumához fekete borsot adunk, a borsban található piperine nevezetű összetevő 2000%-al jobban felerősíti a kurkumin felszívódását a szervezetben így téve azt még hatékonyabbá.

Hogyan csempészheted be mindennapjaidba a kurkumát?

1. Ízesítsd kurkumával az ételeket – pár hintés ebből a fűszerből nem csak különlegesebbé, de egészségesebbé is teszi fogásaidat.

2. Természetes antibiotikumként is használhatod, megfázásos betegségek esetén.

3. Étrend kiegészítőként is szedheted – kapszula formájában is megtalálod a különböző egészséges életmóddal foglalkozó boltok polcain.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek