OtthonKúpba hajtja a fehér papírlapot, a legszebb karácsonyi szobadekorációt készíti el!

Kúpba hajtja a fehér papírlapot, a legszebb karácsonyi szobadekorációt készíti el!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha kedvünk támad a meleg lakásban, esténként egy kis “csináld magad” tevékenységhez, akkor az alábbi videó most nagyon aktuális, hiszen kevesebb, mint 3 hét múlva karácsony, így érdemes időben nekikezdeni az ünnepi hangulat megteremtéséhez.

papirlap-kup

Szükségünk lesz fehér ívlapra, ragasztószalagra, díszítőszalagra, ollóra, egy kisebb és nagyobb, 5 cm átmérőjű kartonpapír tekercsre.

A hölgy egy közepes méretű tekerccsel kezdi a bemutatót. Első körben szükség lesz 20 darab, 18 cm-es átmérőjű lapra, 20 darab, 15 cm-es átmérőjű lapra, 20 darab, 13 cm-es átmérőjű lapra, és végül 10 darab, 10 cm-es átmerőjű lapra. Egy kis ragasztószalag segítségével hajtogassuk össze a lapokat, ahogyan a videóban is látható, végeredménynek kúp alakú formát kell kapjunk. Ezután kell felhelyezni a tekercsekre a papírkúpokat. A végén tömjük ki a tekercset papírzsebkendővel, ami tartást ad a papírból készült karácsonyfának, a tetejére pedig kössünk masnit a díszszalagból.

A második tevékenység során üveggömböket lehet megtölteni különböző színes szalagokkal, konfetti papírdarabkákkal, amelyek nagyszerűen mutatnak egy óriási üvegtartóban.

A harmadik dekorációs elem is remek ötlet. Kartonpapírból kialakított és befestett betűkbe kell karácsonyi égőket helyezni, amely meghitt hangulatot teremt esténként, ha bekapcsoljuk a kis fényeket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek