HoroszkópKos Horoszkóp 2014

Kos Horoszkóp 2014

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Összetett évnek nézel elébe, amikor rengeteg jó élményben lesz részed, de a kellemetlen dolgok sem kerülnek el. A legnehezebb talán az év első hat hónapja lesz, amikor gátakba ütközöl a szakmádban, konfliktusok születnek a szerelmi kapcsolatodban, és az egészséged sem lesz csúcsformában. Az év második felében viszont minden a helyére kerül, és megleled majd a rég várt békét és nyugalmat.

kos-horoszkopSzerelem: a Kos jegy szülöttjeként jobban bízol önmagadban, mint valaha. Ennek hatására jelentős pozitív irányú változás következik be az érzelmi életedben. Azt teszed, amit csak szeretnél, és teljes szívedből örülni fogsz az apró, kis dolgoknak. Az év első felében igyekezned kell stabilnak megőrizni a kapcsolatod, ami jókora fejfájást okoz majd. Az év második felében azonban a dolgok visszatérnek a normális kerékvágásba, így a nyugalom újból úrrá lesz rajtad és mindennapjaidon. Amennyiben egyedülálló vagy, nagy esélyed van arra, hogy találkozz életed nagy szerelmével.

Karrier: a 2014-es év számodra a kommunikáción alapszik, főként a szakmai téren. Hullámvasútként éled meg az előtted álló esztendőt, sikeres és kevésbé sikeres pillanatokkal, de egyetlen esemény sem annyira fontos, mint első látásra tűnik. Rendkívül aktív vagy, és a nagy feladatokra koncentrálsz, azonban vigyáznod kell a döntéseidre: semmiképp se hamarkodd el őket.

Olvasd el a 2014-es Kínai Horoszkóp-ot is!

Egészség: az év első felében némi gondod lesz az egészséggel, de ez az egész a stressz és a fáradtság számlájára írható, aminek kiteszed magad. Nem szabad elhanyagolnod magad, még akkor sem, ha úgy érzed, képes vagy felülkerekedni a helyzeten. A fáradtság végül le fog győzni. Oda kell figyelned az étrendedre, és ne ugord át a fő étkezéseket sem!

Pénzügyek: az év első felében nehézségekbe ütközöl, de mindez amiatt történik, mert túl nagy kockázatot vállalsz. Egyszerre több dolgot is végre szeretnél hajtani, és ez oda vezet, hogy egyiket sem tudod tökéletesen megoldani. Még akkor is, ha számos veszítenivalóval kell számolnod, az év második felében rendeződnek az ügyeid, és a problémák elillannak.

Ajánló: Olvasd el a Twice.hu 2014-es Kos horoszkópját is!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek