LélektárKoronavírus: álljunk meg egy pillanatra, vegyünk egy mély levegőt és hallgassunk -...

Koronavírus: álljunk meg egy pillanatra, vegyünk egy mély levegőt és hallgassunk – Hogy kapcsolódjunk az isteni erőhöz ebben az időszakban?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ne feledjük, hogy az Univerzum meghallgat bennünket. Ne feledjük, hogy nem vagyunk egyedül. Ne feledjük, hogy van odafent valaki, aki minden pillanatban figyel ránk, és tudja, mennyit vagyunk képesek elviselni.

Mindannyian idegesek vagyunk, szorongunk, ezer dolgon jár az eszünk, és tele vagyunk kérdésekkel, amelyekre nem találunk feleletet. Mindez érthető és normális ezekben a bizonytalan pillanatokban. Vigyáznunk kell magunkra ebben az időszakban, nem szabad hagynunk, hogy a gondolataink túlságosan messzi és sötét tájakra kalandozzanak, vigyázzunk a lelkünkre, és hallgassunk gyakrabban a szívünkre.

Mindannyian összeköttetésben állunk egy felsőbb hatalommal, amelyet alig vagyunk képesek megérteni. Ezért van néhány egyszerű módszer, amelyek segítségével újracsatlakozhatunk az isteni erőhöz, hogy megnyugodhassunk, és megszabaduljunk minden negatív érzelmünktől.

Az alábbiakban megosztott mantra az egyik legerősebb a világon, és azonnal érezni fogjuk a hatását. Hallgasd meg minden reggel vagy este, vagy bármikor, amikor úgy érzed, el kell távolodnod mindattól a negatív energiától, ami körülvesz.

Próbáld ki ezt a gyakorlatot is reggel (miközben a mantrát hallgatod)

Ülj minél kényelmesebb, ellazult pozícióban egy széken vagy a padlón. Összpontosíts a légzésedre. Valahányszor kellemetlen gondolatod támad, végy egy mély lélegzetet, koncentrálj kizárólag a légzésedre, és gondolj arra, hogy a kilégzéssel megszabadulsz minden feszültségtől, ami a testedben összegyűlt.

Ezután képzeld el, hogy a tested eggyé válik az Univerzummal – érezd, ahogy a pozitív energia beáramlik a testedbe, kezdve a fejedtől, majd át a nyakadon, a kezeden, a szíveden, a hasadon, a lábadon, míg végül eléri a tested legtávolabbi pontjait, a lábujjaidat is. Amikor úgy érzed készen állsz rá, nyisd ki a szemed, és térj vissza a valóságba.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek