HoroszkópKíváncsi vagy mi vár rád 2019-ben? Mutatjuk, milyen változásokra kell felkészülnöd!

Kíváncsi vagy mi vár rád 2019-ben? Mutatjuk, milyen változásokra kell felkészülnöd!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A január mindig a tervezések, a nagy remények, lezárások, új tervek, és a fogadalmak ideje. Az új év számtalan új lehetőséget tartogat, csupán nyitott szemmel kell járni, és ki kell használni minden jót, amit az élet nyújt felénk.

Kíváncsi vagy mi vár rád 2019-ben? Mutatjuk, milyen változásokra kell felkészülnöd!

A 2019-es év a Víz és Tűz elemeknek fog inkább kedvezni, a tudatosság, az újraértékelés, új szabályok és hitbeli megerősödés fogja jellemezni leginkább ezt az évünket. Az érzelmi energiák minden csillagjegy esetében felerősödnek, ezért a legnagyobb változás az érzelmi élet területén várható. A 2019-es év kellő bátorságot fog adni a továbblépéshez, újrakezdéshez.

Kos

Szakmai és magánéleti területen számíthatsz a legnagyobb változásokra. Mivel az elmúlt évben kissé elhanyagoltad a családod, most minden figyelmedet rájuk fordítod, de az is megtörténhet, hogy a szétválás gondolatával kell megküzdened. A karriered területén nagy lépéseket fogsz megtenni ebben az évben, igen előnyös befektetéseid lesznek, melyek hatására az egész életed megváltozik.

Bika

Pénzügyi sikerek várnak rád, komoly előlépésre számíthatsz a szakmai életedben, ami természetesen nagy változással is jár. Vagy szakmát váltasz, vagy egy másik cégcsoporton belül fogsz elhelyezkedni. Ne feledkezz meg közben a családodról, és a szeretteidről sem.

Ikrek

Ha eddig nem volt családi vállalkozásod, akkor ebben az évben nyugodtan belevághatsz, hogy megvalósítsd az álmaid. Ha egyedülálló vagy, akkor pozitív változásra számíthatsz a magánéletedben. Viszont, ha problémák adódtak az elmúlt évben a párkapcsolatodban, akkor most választanod kell, hogy hogyan tovább. A nyár a befektetésekről vagy a komoly kiadásokról fog szólni.

Rák

Nagyobb csúcsokat fogsz megmászni ebben az évben, mint eddig valaha életedben. Szükséged van egy kis időre, és felkészülésre, hogy le tudd győzni a fellépő akadályokat. Munkahelyi sikerekre számíthatsz, olyan állást fogsz találni ebben az évben, hogy először azt fogod hinni, hogy csak álmodsz. Nagyon sikeres lesz ez a éved, valósággal szárnyalni fogsz a boldogságtól.

Oroszlán

Ebben az évben a megbocsátás fog központi szerepet játszani az életedben, de a legfontosabb, hogy önmagadnak meg tudj bocsátani. Belső békére, és tisztaságra lelsz ebben az évben, sokkal kiegyensúlyozottabb, és harmonikusabb időszak vár rád, mint eddig. Szakmai szempontból kisebb kihívások várnak rád, itt az ideje, hogy kilépj a komfortzónádból, és kockázatot vállalj. A nyár a csalódások, és a szorongások orvoslásának ideje lesz.

Szűz

Fel kell állítanod az életedben a prioritások listáját, és szép lassan kezdj neki a dolgok megvalósításának. Ebben az évben valóra válhat az egyik nagy álmod, végre saját családi házba költözhetsz. És az is megtörténhet, hogy gyarapodni fog a család, így pont jókor költöztök egy nagyobb otthonba.

Mérleg

Le fogod cserélni az autód, de szakmai és a családi életedben is nagyobb változásra kell számítanod. Ez az év eléggé küzdelmes lesz számodra, nagy erőfeszítéseket kell megtenned a harmónia és az egyensúly elérése érdekében. Főleg a nyár lesz számodra nagyon mozgalmas, a családi életed még akár fel is borulhat, de ne ess kétségbe, hiszen minden változás a fejlődésedet szolgálja.

Skorpió

Ebben az évben áthelyezésre kell számítanod, ami lehet akár a munkahelyeden, de az is előfordulhat, hogy a családoddal egy másik városba fogtok költözni. Jó ha tudod, hogy a nyílt kommunikáció, a tiszta beszéd segítségedre lehet bármilyen nehéz helyzetbe is kerülj. Próbálj meg egy kicsit őszintébb lenni.

Nyilas

Ez az az év, amikor bármit véghez fogsz tudni vinni, ha alázatossággal, de mégis határozottan közelítesz a dolgokhoz. Számos lehetőséget fogsz kapni ebben az évben, és ez elsősorban a pénzügyi életedre lesz jellemző. Nyáron ajánlott lesz egy kicsit jobban odafigyelned az egészségedre, ne próbálj túl nagy hullámokat legyőzni, se eredeti-, se átvitt értelemben.

Bak

Személyiségi fejlődésed fog kiteljesedni ebben az évben, meg fogod érteni, hogy hosszú idő kell ahhoz, hogy helyrehozd azokat a dolgokat, amiket az elmúlt 10-20 évben elrontottál. Tavasszal egy kellemetlen hírt fogsz kapni, ami hosszú időre kibillent a komfortzónádból. Ennek következtében változni fog az életszemléleted, és nyártól már teljesen új színben fogod látni a dolgokat.

Vízöntő

Számodra elengedhetetlenül fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben, és mindent megteszel, hogy elérd ez a harmonikus állapotot. Egy kicsit lazíts, ne terheld magad állandóan, néha hagyd, hogy csak úgy maguktól történjenek a dolgok. Ez az év szakmai sikereket fog hozni számodra, és ez elhozza a személyiséged kiteljesedésének időszakát is.

Halak

Előrelépés, hírnév, siker vár rád. Szakmai szempontból ez lesz az egyik legjobb év számodra. Állítsd fel a fontossági sorrendet, rendezd a dolgokat az életedben úgy, hogy a magad érdekeit is vedd figyelembe. A nyár egy nagyon kellemes időszak lesz számodra, akár a családdal, akár egy kedves barátoddal töltöd. Légy mindig pozitív.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek