KoktélKiszökött az égő repülőgépből a pilóta, komoly égési sérülései lettek: “Még mindig...

Kiszökött az égő repülőgépből a pilóta, komoly égési sérülései lettek: “Még mindig repülök, csak most a saját életemben!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Van, aki félvállról veszi az életét, és úgy érzi, hogy a rengeteg probléma beborítja az életét, más pedig kiélvez minden pillanatot, elfogadja és élvezi azt, ami “kijár” neki. Az, hogy milyen életet élünk, leginkább a hozzáállásunk határozza meg.

Vannak, akik élettörténetük által inspiráló hatással vannak másokra is. Az alábbiakban ismerjük meg Jamie Hull ledöbbentő, de nagyon motiváló élettörténetét. A vészhelyzetben nagy segítségére volt, hogy megfelelő katonai kiképzésben volt része, és gyors döntést tudott hozni a túlélés érdekében.

Jamie Hull repülőjét egyik pillanatról a másikra lángok borították be, és tisztában volt vele, hogy a saját döntésén múlik az élete. Kigyulladt a motor, és rövid időn belül már égett hús szagát érezte, majd rájött, hogy ez bizony a saját bőre!

Jamie Hull a tragédia előtt

Csak elszántságának és életszeretetének köszönhetően tudta megőrizni motivációját: “Ezzel az átkozott repülővel kell tovább repüljek” – mondta folyton magában.

A lángoló gépet sikerült kordában tartania, és egy olyan nyílt területre navigálta, ahol további nagyobb probléma nélkül le tudott ereszkedni. Szerencsésen kimenekült a pilótafülkéből, és leugrott a lángoló repülőgép szárnyáról.

“Abban a helyzetben úgy gondolkodsz, mintha a fronton lennél. Nagy volt az esély arra, hogy élve fogok szétégni. De nem hagytam, hogy a negatív gondolataim elárasszanak, és megcsináltam!” – vallotta be az egykori katona, Jamie Hull.

Jamie Hull napjainkban

A brit különleges erők tartalékosaként sok repülőgépről ugrott már le, de sohasem olyanról, ami lángol. A 45 éves Jamie-nek még volt ereje viccelődni is: “A leszállás kissé ingatag volt.”

Az ugrás a férfi számára súlyos sérüléseket okozott, több törést szenvedett, de a bélrendszere és a mája is sérült. De mondhatni ezek voltak a legkisebb problémák, mivel testének 63%-án égési sérüléseket szenvedett!

Jamie Hull 2 évig volt kórházban a tragédia után

A drámai ugrás után a kórház 2 évig volt az otthona

“Több plasztikai műtétem volt, mint bármelyik hollywoodi sztárnak” – nevet fel, amikor visszaemlékezett a történtekre.

Jamie Hull, aki mostanra már motivációs előadó, élete 32 éves korában örökre megváltozott. Az ilyen példák arra szolgálnak, hogy megmutassák, valójában semmi sem lehetetlen, ezek a hétköznapi hősök igazi inspirációs források azokban a pillanatokban, amikor úgy érzed, nincs tovább.

Jamie Hull a baleset után teljesen új életet kezdett, új dolgokat tanult meg, elkezdett táncolni, sokkal többet mosolyog és imádja a nap minden percét. Megtanult hőlégballonnal repülni, búvárórákat vett, és amikor nem volt motivációs előadó, adományokat gyűjtött a Harcos Hősök Jótékonysági Egyesülete számára.

Jamie Hull ma már ismét képes mosolyogni

Jame jelenleg egyedülálló, de nem is ragaszkodik nagyon a családalapításhoz: “Alkalmazkodni kell a jelenlegi helyzethez. Fennmaradni, hinni, szomjúzni a tudásra és úgy összpontosítani, mint egy sas, ez a célom!”

14 évvel a tűzeset után Jamie elmondja, hogy sokkal erősebbnek érzi magát, mint eddig valaha, még mindig pilóta, de jelenleg a saját életét irányítja.

Nyitó fotó: ExpressStar, Jamie Hull

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek