LélektárKislánya születésekor közölték az orvosok az édesanyával, hogy már csak 3 hete...

Kislánya születésekor közölték az orvosok az édesanyával, hogy már csak 3 hete van hátra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az ausztráliai Brisbane-ből származó édesanya nemrég elveszítette a rákkal vívott küzdelmet, de előtte minden tőle telhetőt megtett, hogy minél tovább részese lehessen kislánya életének.

Karyn Louise Love-nál akkor diagnosztizálták a 4. stádiumú mellrákot, ami akkor már a májára, a csontjaira és a látóidegére is átterjedt, amikor életet adott kislányának, Billinek.

Karyn a terhesség alatt végig rosszul érezte magát, és borzalmas hátfájásra panaszkodott, de azt hitte, ez csak a terhesség miatt van. 2021 májusában azonban, amikor a terhesség 29. hetében járt, elkezdett aggódni amiatt, hogy esetleg elveszítheti a babát, és bement a kórházba.

Fotó: Karyn Love/Instagram

Miután kislánya sürgősségi császármetszéssel megszületett, az orvosok közölték a diagnózist az édesanyával, valamint azt is, hogy valószínűleg már nem fogja elhagyni a kórházat, és alig 3 hete lehet hátra.

A nő azonban nem adta fel a küzdelmet, és két héttel később hazamehetett, miközben elkezdte a hormonblokkoló kezelést és a kemoterápiát, emellett kiegészítő gyógyszeres kezelést is kapott, de holisztikus kezeléssel, meditációval és organikus, lúgosító étrenddel is próbálkozott.

Végül minden várakozást felülmúlva még 19 hónapig folytatta a küzdelmet, mielőtt tavaly decemberben elhunyt volna.

Fotó: Karyn Love/Instagram

„Órák hosszat ült az újszülött intenzív osztályon, hogy megadja Billinek azt a gyógyító erőt, amit az anya és a baba bőrének közvetlen érintkezése jelent. Alig várta, hogy hazavihesse, és az anyukája lehessen, ahogy arról mindig is álmodott.” – mesélte a nő egyik barátja.

„Amikor visszament az onkológushoz kivizsgálásra, az orvost lenyűgözték az eredményei. Sok daganata zsugorodni kezdett. A mája visszanyerte a normális méretét és alakját.” Amikor pedig végre hazavihette a kislányát, kimondhatatlanul boldog volt.

2022. december 12-én azonban sajnos elveszítette a betegség ellen vívott küzdelmet. De halála előtt még lehetősége volt megünnepelni lánya első születésnapját, amire az orvosok korábban nem láttak esélyt.

Fotó: Karyn Love/Instagram

„Hatalmas megtiszteltetés megünnepelni a lányom születésnapját, és életének első évét” – írta az édesanya még májusban. „A szeretet volt a titkos fegyverem. A lányom iránt érzett szeretetem. A saját életem iránti szeretetem. A szeretetet, amit az egész közösség hozott az életünkbe. A szeretetet, amivel a rákom felé fordulok.”

A család az Instagramon jelentette be a nő halálhírét, és azt írták, egy ünnepséggel akarnak tisztelegni az élete előtt. „Karyn Louise Love. 1983 – 2022. Mosolyogj, mert szabad vagyok” – állt a bejegyzésben. „Köszönöm mindazt a szeretetet és kedvességet, amit az utam során kaptam, emlékezni fogok rátok.”

Karyn korábban megható üzenetet osztott meg az Instagramján: „Mindig is hittem abban, hogy mindent át kell érezned ahhoz, hogy gyógyulhass, és én határozottan átéreztem a fájdalmat és a szomorúságot, valamint a boldogságot és a jelenlét tiszta örömét. Ez az, amire mindannyian vágyunk. Hogy igazán jelen lehessünk, és hálával élhessünk. Az élet ajándék, és én tárt karokkal fogadom ezt az ajándékot.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek