KuriózumKipróbálnád a kigyómasszázst?

Kipróbálnád a kigyómasszázst?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Különös kezelésben volt része egy skót férfinak egy fülöp-szigeteki állatkertben, ahol a karját szerette volna meggyógyíttatni. Ian Maclean beleegyezett abba, hogy testére négy pitont helyezzenek, amelyek tekergése masszázsszerű hatással ért fel.

kigyomasszazs2

„Egy barátom ajánlotta figyelmembe a kígyómasszázst, szerinte ugyanis a kígyók érintése jót tesz a karomnak, ráadásul stresszcsökkentő hatásuk is van. A kezelés során négy piton volt a masszőröm. Mozgásuk nagyon kellemes volt, az egyedüli kényelmetlenséget az jelentette, amikor a nyelvük a bőrömhöz ért” – számolt be nem mindennapi élményeiről a Daily Mailnek a férfi, akin 250 kilogramm össztömegű kígyó tekergett.

Hozzátette: a kezelés nem ajánlott a szívbetegségben szenvedőknek, mivel amikor a kígyók az emberi testen vannak, külső segítség nélkül nem tud mozogni, ezért a legfontosabb, hogy nem szabad pánikba esni.

kigyomasszazs

Ian Maclean elmondta, a különös masszázs során nagy nyugalmat érzett és bűnei bocsánatáért esedezett. A kígyómasszázs Indonéziában és Thaiföldön roppant népszerű, a helyiek úgy gondolják, hogy a kígyók mozgása adrenalinlöketet eredményez, ami felgyorsítja az anyagcserét és pozitív hatást gyakorol a közérzetre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek