LélektárKínai horoszkóp a 2019-es esztendőre: ezt tartogatja a Vaddisznó éve!

Kínai horoszkóp a 2019-es esztendőre: ezt tartogatja a Vaddisznó éve!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kínai horoszkóp a 2019-es esztendőre, mely a Vaddisznó éve lesz!

Kínai horoszkóp a 2019-es esztendőre: ezt tartogatja a Vaddisznó éve!

2019. február 4-én ér véget a Kutya éve, és február 5-től veszi kezdetét a Vaddisznó éve, mely 2020. január 25-ig tart. Az elkövetkező évben nagyon sok okunk lesz majd az örömre, hiszen ezen állat tulajdonságai között találjuk az engedékenységet, a barátságot és az életörömet.

Igyekezzünk a pillanatnak élni, és soha ne bánkódjunk. Szeressünk, keressük a békét, igyekezzünk elkerülni a zűrös vagy feszültséggel teli, veszélyes helyzeteket. Ebben az évben sokat pihenhetünk, és hagyjuk maguktól történni a dolgokat, nem siettetve azokat. Lesz időnk önmagunk megfigyelésére, a befelé fordulásra, a múlt elemzésére, elfogadva hiányosságainkat és szövögetve jövőre néző, új terveinket.

Mi vár ránk a 2019-es esztendőben?

A mértékletesség, mely nehezen elérhető célnak bizonyul!

A Vaddisznó természeténél fogva, imád enni és inni, ezért hajlamosak lehetünk a mértéktelen fogyasztásra, elkényeztetve magunkat. Igyekezzünk tehát kordában tartani étvágyunkat és ne engedjük, hogy az vezérelje mindennapjainkat, mert könnyen túlsúlyosakká válhatunk.

Ugyanezt a mértékletességet tartsuk be anyagi téren is. Figyelmesen válogassuk meg, mire költjük pénzünket, és ne engedjünk a csábításoknak a költekezés terén. Ne bízzunk meg feltétel nélkül mindenkiben, mindig legyünk óvatosak, hogy ne válhassunk áldozatokká. Kapcsolatainkban se legyünk túl elnézőek, mert könnyen megbánthatnak bennünket. Jó hír, hogy sok jó barátot szerezhetünk és az egyes közösségek is elfogadnak bennünket.

Szakmai téren kitűnő évnek nézünk elébe!

Termékeny év lesz számunkra, munkánknak beérik a gyümölcse és előléphetünk szakmai téren. A Vaddisznó szorgalma arra ösztönöz bennünket, hogy kellő odafigyeléssel szervezzük szakmai életünket és üzleti ügyeink gördülékenyen mennek majd.

A család kerül az első helyre!

Mivel a Vaddisznót a családja felé irányuló feltétel nélküli szeretet, és hűség jellemzi, a jövő évben családi életünk körül is mindent rendben találunk majd. Sor kerülhet eddig elodázott közös családi tevékenységekre, melyek szorosabbá teszik a meglévő kötelékeket. Eljön az idő a nagy családi összejövetelek számára, ahol alkalom nyílik a békülésre is. Akik egyedül voltak eddig, megtalálhatják maguk számára az ideális párt.

Szerencse színei: a piros és a fehér

Igyekezzünk azon lenni, hogy a fenti színek uralják otthonunkat, és ruházatunkat. A színes kiegészítők, a virágok és a különböző színes dekor elemek szintén szerencsét és harmóniát biztosítanak számunkra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek