KuriózumKiállja a próbát Harry herceg és Meghan Markle házassága? Ezt mondja a...

Kiállja a próbát Harry herceg és Meghan Markle házassága? Ezt mondja a szakértő!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Május 19-én Harry herceg és gyönyörű amerikai párja, Meghan Markle kimondja a boldogító igent, ami nagy nap lesz a brit királyi család életében, hiszen ez egy világraszóló esemény, amelyet több millió ember fog nézni élőben, a tévében, illetve az internetes közvetítések révén.

Kiállja a próbát Harry herceg és Meghan Markle házassága? Ezt mondja a szakértő!

Jelenleg úgy tűnik, hogy a 33 éves herceg, és a 36 éves volt színésznő között dúl a szerelem, az viszont kérdés, hogy hogyan fog alakulni a kapcsolat a házasságkötés után.

Danielle Forshee párkapcsolati szakértő szerint a fiataloknak minden esélyük megvan arra, hogy a kapcsolatuk alapja a hosszú boldogságra épüljön, hiszen már mindketten elég tapasztaltnak mondhatják magukat, így tudják, hogy mit jelent az elköteleződés és a komoly, felelősségteljes kapcsolat. Mindketten rajonganak egymásért, tisztelik és elismerik a másikat, ez is annak a jele, hogy elégedett és kiegyensúlyozott házaséletre számíthatnak.

A szakértő szerint sok múlhat a közösen töltött idő mennyiségén is, hiszen ha már napi félórát szabadon tölthetnek együtt, az már jó arány, de még is így is lehetnek súrlódások, idővel mindenképp.

A legfőbb kérdés viszont az, hogy Meghan miként tudja majd megtalálni a helyét és szerepét a királyi családban, ahol szinte minden a protokollról, a tradíciókról szól. A házasság nem fog felbomlani, ha Meghan bírni fogja a rá nehezedő nyomást, és a nyilvánosság nagyfokú figyelmét, és emellett még számtalan nagyszabású eseményen kell megjelennie, kedvesen és mosolyogva mindenkivel szót váltva, ami egyáltalán nem egy könnyű feladatkör.

Ez egyelőre úgy tűnik, hogy nem fog nehézséget okozni az egykori színésznőnek, aki már szakmájából adódóan, tudja kezelni a reflektorfénnyel járó nyomást, és a kaotikus időbeosztással sincs különösebb problémája, megoldja azt is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek