KuriózumKi szoktad találni mit gondol más? - 7 jel, ami a telepátia...

Ki szoktad találni mit gondol más? – 7 jel, ami a telepátia jelenlétére utal!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A telepátia az úgynevezett közvetlen információátviteli mód két, egymástól távol lévő személy között, akik olyan helyzetben vannak, hogy a hagyományos kapcsolatteremtési módon nem képesek kommunikálni.

Ki szoktad találni mit gondol más? - 7 jel, ami a telepátia jelenlétére utal!
Fotó: Pixabay.com

Most következzen 7 jel, ami arra utal, hogy jelen van ez a mentális kapcsolatteremtési forma az életedben.

1. Ha ki tudod találni mások gondolatait

Gyakran megesik, hogy egyszerűen tudod, hogy a melletted lévő ember mit gondol, vagy az, aki a város másik végében lakik? Ez telepátiára utal, főként akkor, mikor távol vagy attól a bizonyos embertől, és úgy is tisztában vagy azzal, hogy hol van, mint csinál és mit gondol.

2. Ugyanazt gondolod, érzed, mint a másik ember

Ez a jelenség leginkább ikreknél figyelhető meg. Néha zavaró lehet, mikor ugyanazt mondod ki, mint a másik ember, de ez azt is jelenti, hogy egyben lelki társak is vagytok.

3. Mentális párbeszédet folytattok

Ha azon kapod magad, hogy magadban, vagy egyedül, hangosan beszélgetsz, és a mondandódat egy bizonyos embernek címezve közlöd, akkor ez is a telepatikus képességedre utal, amelynek üzenetei több száz kilométerre is képesek eljutni.

4. Látod az illető lelkét

Ez megtörténhet a lelki társak esetében. Mivel annyira tudod, ismered a másik ember gondolatát, érzését, hogy bele látsz a lelkébe, el tudod képzelni, hogy mi zajlik benne. Nálad jobban senki sem tudja megérteni, hogy min megy keresztül az illető személy.

5. Ugyanazok az álmaitok

Ne csodálkozz, ha ugyanazok a céljaitok, az álmaitok, a vágyaitok a lelki társaddal, hiszen ez a különös kapcsolat pontosan ezt eredményezi.

6. Ugyanaz az ízlés jellemző rátok

Ugyanazon típusú éttermeket szeretitek, és ugyanazt a menüt rendelitek, még akkor is, ha több száz kilométerre vagytok egymástól. Mi ez, ha nem telepátia?

7. Ugyanazon hibákat követitek el

Látod, hogy mikor és miben hibázik a másik fél, majd utána te is hajlamos vagy ugyanazt a hibát elkövetni. Ez akkor a “legérdekesebb” ha úgy követitek el ezeket a ballépéseket, ha egymástól nagyon távol vagytok.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek