HolotropikumAlternatív gyógyászatKezeljük a cukorbetegséget, a gyulladásos betegségeket, és előzzük meg a rákot Manuka...

Kezeljük a cukorbetegséget, a gyulladásos betegségeket, és előzzük meg a rákot Manuka mézzel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A méz egy igazi kincs, ami semmihez sem hasonlítható. A szorgos kis méhek által előállított folyékony aranyban olyan aktív hatóanyagok, vitaminok és ásványi sók vannak, amelyek hozzájárulnak szervezetünk optimális működéséhez.

Az Új-Zélandon őshonos Manuka fa nektárjából készült méz igazi csodának számít, szuperélelmiszernek is szokás nevezni. Ez az egyedi antibakteriális, gomba- és vírusellenes hatóanyagainak köszönhető, amelyek remekül megszüntetik a belső gyulladásokat, javítják az emésztési folyamatokat és a gazdag antioxidáns-tartalom miatt immunerősítő hatása is van.

A méz fogyasztásával nagyszerűen kivédhető a megfázás, az influenzás megbetegedés, cukorbetegség, a bőrproblémák, a gyomorfekély, és egyes daganatos betegségek is.

Amikor James Cook kapitány felfedezte Új-Zélandot, a helyiek a Manuka leveléből készült teával kínálták meg, ami nagyon ízlett a kutatónak.

A Manuka méz rendszeres használatával megakadályozhatjuk a baktériumok elszaporodását, és ezzel azt, hogy azok betegségeket idézzenek elő. Ha szeretnénk Manuka mézet vásárolni, előbb ellenőrizzük le, hogy a terméken szerepel-e az UMF (unique manuka factor) felirat, hiszen vannak csalók, akik a hagyományos mézet Manuka mézként árulják, természetesen jóval drágábban.

A Manuka méz a legjobb gyulladáscsökkentő természetes készítmény. Serkenti a vérképzést és bőrfiatalító hatással is rendelkezik, és egy esetleges sérülés esetén is nagyszerűen fertőtleníti a felhorzsolt bőrt, és a gyógyulási folyamatokat is felgyorsítja.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek