LélektárKészüljünk fel, mert hármas retrográd mozgás lesz hatással az életünkre!

Készüljünk fel, mert hármas retrográd mozgás lesz hatással az életünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Univerzum arra ösztönöz bennünket, hogy ne viseljünk többé álarcot, és igyekezzünk megtenni mindent azért, hogy lelkünk újból reneszánszát élje.

Az önazonosság most nagyon fontos lesz, mert a következő hónapokban hármas retrográd mozgás fog hatással lenni az életünkre, ami azt jelenti, hogy három bolygó, a Plútó, a Vénusz és a Jupiter fogja befolyásolni nagyban az életünket.

A Plútó április 25-én kezdte a retrográd mozgást, és nem is fog irányt változtatni október 4-ig, és szintén nem fog csillagjegyet sem váltani, mindvégig a Bak jegyében tartózkodik majd. Mindezen idő alatt a Plútó arra ösztönöz bennünket, hogy kevésbé figyeljünk kifelé, és sokkal több időt szánjunk önmagunk megismerésére, a belső gondolataink felfedezésére. A konfliktusoktól meg lehetőleg tartsuk magunkat távol.

A Vénusz május 13-án kezd retrográd mozgásba, és nem tölt annyi időt így, mint a Plútó, hiszen már május 25-én megváltoztatja az irányát. A Vénusz az Ikrek jegyében fog ez idő alatt tartózkodni.

A Jupiter május 14-én kezdi a retrográd mozgást, és egészen szeptemberig 12-ig nem is fogja megváltoztatni az irányát. És ahogyan a Plútó, úgy a Jupiter is a Bak jegyében fog tartózkodni.

A bolygók energiái kölcsönösen kiegészítik egymást, ezért a következő periódusban nagyon fontos az, hogy ne csak önmagunkban bízzunk, hanem az Univerzum hatalmában is, mert a nehezebb időszakokban az Univerzum képes a segítségünkre sietni.

Gondolataink a múlt eseményei között fognak forogni, és lehetséges, hogy újból át kell élnünk azokat a fájdalmakat, lelki sérüléseket, amelyek egykor velünk történtek, de mindez azért fontos, mert ezáltal tudjuk megérteni a jelen helyzetünket. Ha ez sikerül, akkor magabiztosabbak lehetünk a jelenünkben, és nagyobb lehet a biztonságérzetünk is.

A Plútó hatására mélyebben meg fogjuk érteni az életben végbemenő folyamatokat, az élet-halál egymásra gyakorolt hatásait, és ennek ebből adódóan olyan energiák szabadulnak majd fel bennünk, amelyek erőt adnak ahhoz, hogy változtatni tudjunk mindazon, ami nem tetszik, ami zavar, ami hátráltat. És ha ez sikerül, máris rá tudunk lépni arra az ösvényre, vagy útra, amely elvezet a boldogsághoz.

A Vénusz és a Jupiter hatására jobban fogjuk értékelni azt, hogy létezünk, és a következő időszakban arra is ráeszmélhetünk, hogy minden problémából létezik kiút, hisz az újrakezdéshez az Univerzum minden szükséges erőforrást biztosít. Csak hinni kell benne!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek