LélektárKészülj fel lelkileg! A júniusi nap- és holdfogyatkozás agresszív energiákat hoz

Készülj fel lelkileg! A júniusi nap- és holdfogyatkozás agresszív energiákat hoz

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez a május olyan gyorsan elröpült, mintha nem is lett volna, ám az előttünk álló júniusi hónap bőven tartogat izgalmas fordulatokat az égi események tekintetében. Az egyik legizgalmasabb égi történés mindközül a napfogyatkozás lesz, de egy holdfogyatkozásnak is szemtanúi lehetünk.

Akik még csak most ismerkednek a celesztiális eseményekkel és az azokban rejlő energiákkal, azoknak dióhéjban elmondjuk, hogy mindkét esemény hatalmas energiákat mozgat meg, ám ezek az energiák egymásnak szöges ellentétei lesznek.

Ennek tükrében már el is kezdhetünk felkészülni az energiahullámok változásaira, ugyanis a júniusi holdfogyatkozás egy eléggé közeli dátumra esik, június 5.-re és a Nyilas jegyében fog megvalósulni. Ez a fogyatkozás eléggé agresszív kicsengésűre fog sikeredni, ezért nagyon fontos, hogy előre felkészítsük magunkat, hogy helyén tudjuk kezelni a kialakult feszült szituációkat. Ebben az időszakban ne lepődjünk meg, ha érzelmesebbekké, ingerlékenyebbekké válunk, próbáljunk a kommunikáció eszközeivel felülkerekedni a mindennapok problémáin.

Az Astrology King portál véleménye szerint is egy eléggé intenzív holdfogyatkozás elé nézünk:

„A június 5-i holdfogyatkozás rossz óment jelent a kapcsolatokra nézve. A kapcsolatok harmóniájára és kiegyensúlyozottságára most a megszokottnál is nagyobb energiát és odafigyelést kell szentelnünk. Türelemmel, feltétel nélküli szeretettel juthatunk csak túl ezen a frusztrációkkal telített időszakon.

Tehát a 2020. júniusi holdfogyatkozás még a legerősebb kapcsolatokat is próbára teheti. Emellett az ellenségek között is tovább szítódik a tűz, és a világban kialakult konfliktusok sokkal hangsúlyosabbakká válhatnak. Az emberiség kisebb, ámbár jelentős része fog valamilyen háborús vagy földrengéses esemény áldozatává válni.

A június 5-i holdfogyatkozás hatásai a megszokottal ellentétben nem 6 hónapig fognak tartani, ugyanis a hatásaikat a július 5-i holdfogyatkozás megtöri. Viszont az biztos, hogy a június 21-i napfogyatkozás pillanatáig éreztetni fogja hatásait.”

A legtöbb, amit ez alatt a periódus alatt tehetünk az, hogy kitartunk a végsőkig. A jún. 21-oi napfogyatkozás a Rák jegyében fog megvalósulni, ezért ez az pozitívabb égi esemény valamelyest ellensúlyozza majd a holdfogyatkozás negatív hatásait. A napfogyatkozás reménnyel, lelkesedéssel fog eltölteni, ami szükséges is ahhoz, hogy sikeresen átéljük a megpróbáltatásokat.

A június 21-i napfogyatkozás végre kiegyensúlyozza a megfáradt lelkünket, megtapasztalhatjuk a személyes szabadság fontosságát és sokkal könnyedebben képesek leszünk kifejezni magunkat.”

Az biztos, hogy nehézkes napok elé nézünk, de ezek is szükségesek ahhoz, hogy fejlődni tudjunk. Nem kell megijedni, és nem szabad hagyni, hogy a negatív energiák megrémítsenek, próbáljunk meg mindig a jó dolgokra fókuszálni és a nehézségeket valahogy megoldani.

Forrás: awarenessact.com

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek