KuriózumKeresztes Ildikó, Varga Miklós és Vastag Csaba gyönyörű dalt énekel Ferenc pápa...

Keresztes Ildikó, Varga Miklós és Vastag Csaba gyönyörű dalt énekel Ferenc pápa tiszteletére

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ferenc pápa hétvégén Magyarországra látogat, ebből az alkalomból több dal is készült, és bár Keresztes Ildikó, Varga Miklós és Vastag Csaba dala nem a hivatalos pápalátogatás dala, nagyon megható és szép szerzemény.

Péntek reggel érkezik Magyarországra Ferenc pápa, ahol vasárnapig tartózkodik, a neves alkalomra pedig két dal is született, a hivatalos Camino című dal mellett elkészült a Magyar fohász 2023 című dal is.

Toldi Tamás énekes-dalszövegíró és Pálinkás Gergely zeneszerző Rétvári Bence államtitkár megbízásából készítette el a dalt, a felénekléséhez három neves énekest kerestek meg.

Így esett a választás Keresztes Ildikóra, Varga Miklósra és Vastag Csabára, a dal akkora siker, hogy pár nap alatt több mint 200 ezren tekintették meg a YouTube-on, számos pozitív hozzászólás született hozzá.

„Köszönjük szépen a tehetséges énekeseknek ezt a gyönyörű dalt! Isten áldja és őrizze mindnyájunk életét! Szeretettel kívánjuk” – írta egy rajongó a dalhoz.

„Szívből gratulálok, csodás lett a dal. Van benne őszinte alázat és van a dalnak tartalma, mondanivalója” – tette hozzá egy másik.

„Gyönyörű, megható úgy a zene mint dal szöveg, valamint remek előadók. Gratulálok hozzá” – írta egy harmadik.

Nektek hogy tetszik a dal?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek