KuriózumKépes volt amputáltatni lábait, hogy modell lehessen!

Képes volt amputáltatni lábait, hogy modell lehessen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az amerikai Mariah Serrano dongalábbal született, amely egyszerűen megakadályozta a divatőrült lányt abban, hogy modell legyen és magassarkú cipőt hordhasson. A kicsavarodott bokájú lány egy nap sokkoló döntést hozott, és arra az elhatározásra jutott, hogy levágatja lábait.

mariah-serrano

Mariah jelenleg 23 éves, és ezelőtt 6 évvel feküdt kés, vagy inkább fűrész alá. A New York-i lány egy genetikai betegség miatt született dongalábakkal, 17 éves volt, mikor már túl volt 5 műtéten, de sajnos semmilyen javulás nem következett be.

Mariah sorsa 2009-ben változott meg, voltaképpen nem is az ő ötlete volt, hogy amputálják mindkét lábát, hanem egy orvos győzte meg a beavatkozásról, mondván ma már olyan remek műlábakat gyártanak, hogy akár teljesebb életet is tudna élni azokkal, mint a kificamodott eredeti végtagjaival.

Először nagyon megijedt, és az édesanyja is kétségbe esett, mikor meghallotta a hírt. Mariah végül egyetértett az operációval és úgy gondolta, hogy egy esztétikus műlábbal nagyon csinosan fog kinézni majd.

„Egy nő mindenre képes a szépség elérésének érdekében” – nyilatkozta a sajtónak.

A műtét sikerült, de a felépülés már nem ment olyan könnyen.

mariah-serrano2

„Nem tudtam sehova menni, de azt sem akartam, hogy a barátaim látogassanak folyton. Nagyon nehéz időszak volt” –mesélte. De mikor életében először kapott ajándékba egy pár magassarkút, tudta, hogy jó döntést hozott.

Nehezen ment a járás, minden egyes lépésért meg kellett küzdenie, de megérte. Modell ugyan nem lett belőle, de az álma így is teljesült, hiszen egy divatcég médiamenedzsereként dolgozik. Sosem érezte ilyen vonzónak magát, és végre egy boldog, teljes életet élhet.

mariah-serrano3

Fotók: Facebook/MariahSerrano

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek