KuriózumKamu lenne a globális felmelegedés?

Kamu lenne a globális felmelegedés?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Üvegházhatás, felmelegedés, jégsapkák olvadása és a tengerszint folyamatos emelkedése. Mi is okozza ezt? Valóban az emberi aktivitás negatív velejárója, hogy az utóbbi 50 évben az üvegházhatás veszélybe sodorja a Föld bolygót? És tényleg a levegő széndioxid tartalma okolható mindezért?

Nos, a helyzet koránt sem ilyen egyszerű. A globális felmelegedés mára egy vallássá vált, amiben az emberek vakon hisznek, és minden ipari tevékenységet elleneznek a korrigáció érdekében. Ugyanakkor a globális felmelegedés, mint jelenség talán félreértelmezett dolog, és érdemes a kontra véleményeket is figyelembe vennünk!

A “The Great Global Warming Swindle” című dokumentumfilm ezen kontra véleményeket gyűjti össze és hozza nyilvánosságra azt a keveset hallott tényt, hogy az üvegházhatás egyáltalán nincs összefüggésben a széndioxid levegőben fellelhető arányával, valamint azt is nyíltan kijelentik, hogy a jelenlegi felmelegedés semmilyen emberi tevékenységgel nincs összefüggésben.

Egyszerűen egy meleg időszakot élünk a Föld földtani történetében, ami ezen skálán egy rövidebb időszakot jelent, és amit számtalan hasonló megelőzött. A megkérdezett tudósok egyértelműen kijelentik, hogy a globális felmelegedés nem teljesen valós tényeken alapul, és mára üzletté vált.

De hogy mi is a valóság…

A videó a YouTube-ra is felkerült, nézd meg és döntsd el te

http://www.youtube.com/watch?v=YtevF4B4RtQ

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek