LélektárJupiter a Vízöntőben - változásokkal és kalandokkal teli útra indulunk a következő...

Jupiter a Vízöntőben – változásokkal és kalandokkal teli útra indulunk a következő majdnem egy évben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A bőség és a terjeszkedés bolygója készen áll rá, hogy decemberben a Vízöntő jegyében folytassa útját.

December 19-én a Jupiter a Bakból a Vízöntőbe lép át, és ebben a jegyben is marad 2021 legnagyobb részében. Május 13-án ugyan kilép a Vízöntőből, de hamarosan, július 28-án vissza is tér oda, majd ezután csak december 28-án hagyja el ismét ezt a jegyet. Lássuk, milyen energiákat hoz az életünkbe ez a bolygó ebben az állatövben.

Jupiter a Vízöntőben: milyen hatással lesz ránk?

A jövő és a változás jegyeként ismert Vízöntő nagyban befolyásolja a Jupitert, és segít nekünk a jövőre összpontosítani. Azokra a változásokra fogunk koncentrálni ebben az időszakban, amelyek igazán szükségesek a jövőbeli céljaink elérésének érdekében.

A Vízöntő a tömegekkel, csoportokkal és barátokkal kapcsolatos kérdésekre hívja fel a figyelmet. Miután a világjárvány számos kellemetlen helyzetet eredményezett a magánéletünkben, a Jupiter belépésével a Vízöntőbe elmondhatjuk, hogy a dolgok végre jobbra fordulnak majd.

A független, innovatív, élénk jegyként ismert Vízöntő segít abban, hogy ezeket a tulajdonságokat önmagunkban is megtaláljuk és előtérbe helyezzük. Jobban odafigyelünk majd arra, hogy töltjük a mindennapokat, és azokra az apró örömökre összpontosíthatunk, amelyek boldoggá tesznek bennünket.

Ugyanakkor a Jupiter is pozitív energiákat kap a Vízöntőtől, és ezáltal minket is arra ösztönöz, hogy optimistábbak legyünk a változásokkal kapcsolatban.

Jupiter a Vízöntőben: Mire számíthatunk?

A következő időszakban azokra az elképzeléseinkre összpontosíthatunk, amelyeket már jó ideje tervezgetünk. Most itt az ideje, hogy végre kihasználjuk azokat a pillanatokat, amikor úgy érezzük, bízunk önmagunkban, és fontos döntéseket hozzunk, hogy elkezdjünk dolgozni az álmaink elérésén. Kinyitjuk a szemünket, ráébredünk a valóságra. Készek vagyunk kockázatot vállalni, és megküzdeni azért, amit akarunk.

2021. január 30-a és február 21-e között a Merkúr retrográd szakaszba lép a Vízöntőben. A Jupiter terjeszkedő energiáival kombinálva a retrográd lehetőségei széleskörűek – a Jupiter vagy kibővítheti azokat a kihívásokat és nehézségeket, amelyeket a Merkúr hoz nekünk, vagy energiát küldhet nekünk arra, hogy kihasználjuk azokat a pozitív lehetőségeket, amelyeket az Univerzum ez idő alatt az utunkba sodor.

A Jupiter arra biztat, hogy higgyünk önmagunkban. Türelmetlenek leszünk, nagy és fontos döntéseket hozunk majd meg. Bár az impulzivitás jó a pozitív változások előidézésére, ha túlzásba visszük, az akár negatív irányban is befolyásolhatja a jövőbeli terveinket. Ezért nagyon óvatosnak kell lennünk az elkövetkező hónapokban hozott döntéseinkkel, hogy ezek a változások úgy alakítsák a jövőnket, ahogy mi szeretnénk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek