A nyár első hónapja tele lesz feszültségekkel, szenvedélyes döntésekkel, stresszes helyzetekkel. Ne hagyjuk, hogy az érzések és az indulatok befolyásolják a hétköznapjainkat, próbáljuk higgadtan és elfogadóan viselni a változásokat.

Igen izgalmasan fog kezdődni a június, ugyanis a Nap a Bikából az Ikrekbe lép, és ezzel harmadikától igen erős energiákat hoz az Újhold. Izgalmas kihívásokkal kell szembenéznünk, utazások, kalandok, ismerkedések, a megszokott környezetből való kimozdulás vár ránk.

Június 4-től a Merkúr hatására a szentimentális érzések felerősödnek, egyre kommunikatívabbá válunk, segíteni szeretnénk a hozzánk közel állóknak, de az is lehetséges, hogy önkénteskedni kezdünk. Az egymásra figyelés és az önzetlen segítségnyújtás fontos szerepet játszik ebben az időszakban.

A Vénusz felerősíti a személyes vonzóerőt, és a társadalmi kapcsolatok fontosságát.

Június 17-én a Telihold nagyon erős energiákat fog megmozgatni, hatására sokkal sebezhetőbbek leszünk testileg és lelkileg is. Felerősödnek a szorongások, a depresszióra való hajlam, rosszkedv uralhatja ezeket a napokat, de a régi krónikus betegségeink is kiújulhatnak.

A hónap vége felé belső konfliktusok és zűrzavarok uralhatják a hétköznapok hangulatát, fény derülhet néhány olyan igazságra, amely nagyban felkavarja a lelkivilágunkat. Próbáljuk megőrizni a hidegvérünket, ne adjuk át magunkat a hullámvölgyeknek, higgyük el, hogy egyszer minden rossz elmúlik.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.