LélektárJúnius 6-án megnyílik a 6:6 Mágikus Portál - Az angyalok kísérik utunkat...

Június 6-án megnyílik a 6:6 Mágikus Portál – Az angyalok kísérik utunkat ezen az isteni napon

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mindörökké erre a pillanatra vártunk. Az univerzum egy új fejezetre, egy új életre készít fel minket.

Június 6-a varázslatos meglepetéssel érkezik. Az Univerzum erőteljes jeleket küld nekünk, hogy felkészítse lelkünket a gyógyulásra és a felszabadulásra. Az Univerzum megnyitja a 6:6 isteni kaput, és ezzel a pillanattal lehetőséget ad nekünk, hogy végleg bezárjuk a múlt ajtaját, és boldogsággal és szeretettel teli szívvel haladjunk előre a jövőbe.

Elértük a 2023-as év felét. Most itt az ideje, hogy egy kicsit számba vegyük mindazt, ami mostanra történt velünk. Lehetőségünk van még egyszer utoljára visszatekinteni, hogy jobban megértsük az utunkat, és megtanuljuk az összes leckét, hogy teljes mértékben felkészüljünk mindarra, ami ránk vár. Egy új fejezet, egy új élet. Az angyalok vezetnek minket ezen az isteni napon egy új sors felé.

Miről szól a 6:6 Mágikus Portál?

A 6:6 Mágikus Portál egy figyelemre méltó, egyszer az életben előforduló jelenség, amely az égi energiák és az ősi misztikus erők hihetetlen egyesülését jelzi. Úgy tartják, hogy ez idő alatt egy rejtett ajtó nyílik meg az Univerzumban, amely egyesíti a mi világunkat a Kozmosz ismeretlen birodalmaival.

Június 6. közeledtével az energiák kezdenek érezhetővé válni. Fokozott intuíciót, a spirituális energiákkal való fokozott kapcsolatot és akár egy másik dimenzióba való bepillantást is tapasztalhatunk. A portál lehetőséget kínál a személyes átalakulásra, gyógyulásra és a láthatatlan birodalmak felfedezésére.

Ennek az időszaknak a fő témái:

– Védelem;
– gyógyítás;
– belső fegyelem;
– hatalom, tekintély, bátorság.

Hogyan készítjük fel lelkünket a 6:6-os portálra

Míg a Mágikus Kapu pontos természetét továbbra is rejtély övezi, számos módja van annak, hogy felkészítsük lelkünket erre a mágikus eseményre:

A tudatosság és az önvizsgálat: az olyan gyakorlatok, mint a meditáció vagy a naplóírás segíthetnek összehangolni gondolatainkat és szándékainkat, lehetővé téve a mélyebb kapcsolatot a portált körülvevő energiákkal;

Rituálék: egy szent tér ápolása a múlttól való megszabadulás, az Univerzummal való kapcsolat és a lélekgyógyítás rituáléi számára. Az ilyen rituálék során égethetsz illatgyertyákat, füstölőt, zsályát vagy más kristályokat.

Kapcsolat a természettel: töltsön időt a természetben, hogy alkalmazkodjon a természetes energiaáramláshoz és növelje a portál mágiája iránti fogékonyságot. Fontolja meg a csendes sétát a parkban/erdőben.

Világegyetemi tanácsok minden lélek számára

Ahogy a 6:6 Mágikus Portál közeledik hozzánk, elengedhetetlen, hogy nyitott elmével és a csodálkozás érzésével közelítsünk hozzá. Fogadjátok el a misztériumot, és engedjétek meg magatoknak, hogy teljesen jelen legyetek a pillanatban.

Ne feledjétek, hogy a portál mágiája nem csak az, amit láthatunk, hanem az a belső átalakulás is, amit véghezvihetünk. Most itt az ideje az újrakezdésnek. El kell engednünk a múltat, és a jelenre kell koncentrálnunk, miközben hihetetlen terveket készítünk a jövőre nézve.

A Magic 6:6 Portál egyedülálló lehetőséget kínál a rendkívüli felfedezésére és az ismeretlen befogadására. Mivel ennek az izgalmas eseménynek a küszöbén állunk, készüljünk fel érzelmileg, mentálisan és spirituálisan arra, hogy elinduljunk az önfelfedezés és a ránk váró mágikus birodalmakkal való kapcsolatteremtés útján. Akár egy futó pillantás, akár egy mélyreható élmény, a 6:6 Mágikus Portál biztosan olyan nyomot hagy mindazokban, akik be merészkednek éteri kapuján, amelyet soha nem lehet kitörölni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek