LélektárJúnius 6-án a 6:6 mágikus portál nyitja meg kapuit - Figyelj a...

Június 6-án a 6:6 mágikus portál nyitja meg kapuit – Figyelj a jelekre, az életed egy másodperc alatt megváltozhat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A numerológiában a 6:6-ot erőszámként is ismerik, a szeretethez és az együttérzéshez kapcsolódó szám, amely egyenértékű az egyetemes szeretettel, de az emberi állapottal is. Ezért a 6:6-os portált egy fényportálnak tekinthetjük, ahol ez a kozmikus szeretet fényhullámokban áramlik a Föld felé.

Ez a tökéletes nap arra, hogy megnyilvánuljunk és beburkoljuk magunkat a feltétel nélküli szeretet mesés erejébe, hogy több harmóniát vigyünk életünkbe és kapcsolatainkba, hogy egyszerűen békében és egyensúlyban legyünk az univerzummal és mindennel, ami körülöttünk van.

A 6:6 mágikus portál érzelmi, testi és lelki egyensúlyt ígér, kapcsolódni fogunk az igazi lelki célunkhoz, a boldogság mindent elárasztó érzéséhez. Ez a portál olyan változásokat indít el, amely a lelkünket a lényünk lényegéhez igazítja. Kapcsolódhatunk életcélunkhoz, kikerülünk a félelmek vonzásköréből.

A tudatosság különböző szintjein és a fejlődés különböző szakaszaiban vagyunk, így ennek a portálnak a leckéje mindannyiunk számára más és más lesz. Életünk bizonyos dolgai vagy befejezetlen aspektusai ismétlődő témaként újra felszínre kerülnek, amelyekkel foglalkoznunk kell, itt az ideje végleg tisztázni a dolgokat.

Engedjük, hogy az intuíciónk vezessen, hogy határozottan és biztosan tudjuk meghozni azokat a döntéseket, amelyekre szükségünk van.

Egy olyan intenzív portál, mint a 6:6, egy olyan pillanatot is képviselhet, amikor a tellurikus energiák összefonódnak az égiekkel, amikor az anyagi energia összefonódik a spirituális energiával, amikor az, amit tudunk, átfedi azt, ami titokzatos és ismeretlen.

Amikor június 6-án a világok és a dimenziók a másodperc töredékére megnyílnak, a telepatikus kommunikációs csatornák is megnyílnak. Sokkal könnyebben hozzáférhetünk olyan víziókhoz, extraszenzoros élményekhez, szinkronokhoz vagy összefüggésekhez, amelyek meghaladják emberi megértést. Figyeljünk az álmainkra, megérzéseinkre, jelzésekre.

A 6:6-os portál arra hív minket, hogy válasszuk a gyógyulás és a szeretet útját, hogy megszabadítsuk lelkünket azoktól a hiedelmektől és mentális mintáktól, amelyek blokkolták életünket, vagy fogva tartottak minket egy alacsonyabb rezgésszinten. Válasszunk helyette új utakat és új energiákat egy magasabb szintről.

A 6:6-os portál egyben a bőség portálja is, ahol megsokszorozódik az, ami adott. Ez a portál arra szeretne emlékeztetni minket, hogy amit a világba adunk, az vissza fog térni hozzánk, ezért fontos, hogy ebben az időszakban szeretetet, örömöt, reményt, bizalmat, érzelmi vigaszt kínáljunk a körülöttünk lévőknek, és ezeket bőven visszakapjuk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek