LélektárJúnius 3-án Újhold alakul ki az Ikrek jegyében!

Június 3-án Újhold alakul ki az Ikrek jegyében!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Újhold új energiákat mozgat meg, új ötleteket generál, egy új kezdetet, időszakot jelöl, és ez most hatványozottabban fog érvényesülni, hiszen mindez az Ikrek jegyében fog bekövetkezni, amely csillagjegy a gondolatok, a kommunikáció, az intelligencia nagymestere.

Az Ikrek jegy kettős személyiséget jelöl, így a mostani Újhold értelmében nagyobb hangsúly fog tevődni a test és a lélek által megélt tapasztalatokra, a cselekedetekre, a tudás, a bölcsesség megszerzésére. A bölcsesség mindig a lélekhez kapcsolódik. Az igazság mindig bennünk rejtőzik.

Az Ikrek jegyében kialakuló Újhold számos lehetőséget hoz, és emellett rugalmasak, barátságosak leszünk, de törekednünk kell a belső egyensúly megtalálására. A karrierünkben, szakmánkban újdonságokra lehet számítani.

A bolygók közül leginkább a Merkúr hatására lehet számítani, amely arra irányítja rá a figyelmünket, hogy megéljük a jelen pillanatának a csodáit, figyeljünk oda a belső hangjainkra, azokra a vágyakra, amelyek foglalkoztatnak.

Elérkezett az idő ahhoz, hogy végre a fény felé fordítsuk a tekintetünket, mert így megláthatjuk az igazságot, a valót, és ennek révén felfedezhetjük azokat a csodákat, amelyektől szebb lesz az élet, amelyektől örömtelibbé válnak a pillanatok.

Igyekezzünk mindenkivel kedvesnek lenni, megértően viselkedni, mert ezek olyan pozitív energiákat generálnak, amelyekre nagy szükségünk lesz a következő hetekben.

Tisztítsuk meg az elménket a negatív gondolatoktól, ami nem lesz egy könnyű és gyors folyamat, de ha kitartóak vagyunk, az életünk könnyebbé, örömtelibbé válhat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek