LélektárJúnius 14. Szuperhold a Nyilas jegyében! Az Univerzum tanácsa minden csillagjegynek!

Június 14. Szuperhold a Nyilas jegyében! Az Univerzum tanácsa minden csillagjegynek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 14-én bekövetkező Szuperhold hihetetlen energiákkal érkezik, 2022 nyarának első Teliholdja nagy hatással lesz az összes csillagjegy életére.

Nézzük, mit üzen az Univerzum. Hallgassunk a megérzéseinkre, de próbáljunk megmaradni két lábbal a Földön. Szabaduljunk meg a régi dolgoktól, adjunk helyet az újnak!

Kos

Tanuld meg saját magadat tenni az első helyre. Tedd le a nehéz terheket, és lépj tovább. Nem tudsz másoknak adni, ha a lelked üres. Adj időt magadnak a gyógyulásra, hozd vissza a békét és csendet az életedbe.

Bika

Tanulj meg a jelenben élni. Ne szidd magad a múltban történtek miatt, mert már semmin sem tudsz változtatni. És azt sem tudod előre, hogy mit hoz a holnap. Élj tehát az itt és most ért, mert az életed éppen most történik.

Ikrek

Merj hinni magadban, és küzdj azért, amit el akarsz érni. Ne várj mindig arra, hogy eljöjjön a megfelelő idő… mert nem létezik. Neked kell létrehoznod. Vállalj kockázatot, és folytasd a terveidet.

Rák

Szakítsd el magad mindentől, ami már nem egyezik az elveiddel. Tegyél rendet az életedben, és tanuld meg élvezni ezt az új fejezetet, amely sok lehetőséget rejt magában. Vedd észre, hogy mennyire különleges vagy, légy hálás azért, amit itt és most tapasztalsz.

Oroszlán

Ne félj név szerint kimondani a dolgokat. Ne félj önmagad lenni. Beszélj arról, hogyan érzed magad, beszélj a hangulataidról, érzéseidről és érzelmeidről – csak így alakíthatsz ki őszinte és érett kapcsolatot a szeretteiddel. Így mutathatsz példát a körülötted élőknek.

Szűz

Lapozz tovább, és folytasd az életed. Tanuld meg élvezni azokat az apró dolgokat, amelyek éppen most történnek, mert ezeknek van igazán jelentőségük. Értékelj minden tapasztalatot, nagyon szerencsés vagy.

Mérleg

Higgy a szerelemben, ne zárkózz el, ne fordulj befelé. Ne félj az érzelmeidtől, mert sebezhetőnek lenni nem szégyen, mutasd meg a szíved lelked, bízz az emberekben. Ez az új fejezet az életedben csodákat tartogat.

Skorpió

Tanulj meg gyönyörködni a lelked apró rezdüléseiben. Ebben az időszakban koncentrálj inkább a pihentető tevékenységekre, amelyek segítenek elfelejteni a problémákat, örömmel és boldogsággal töltik meg a szíved. A belső béke segíthet a jövőre vonatkozó fontos döntések meghozatalában.

Nyilas

Ne veszítsd el a reményt. Higgy magadban, és küzdj tovább azért, amit igazán akarsz. Tanuld meg a leckét, és soha ne add fel. Egyedül te dönthetsz a jövőt illetően, ezt soha ne felejtsd el.

Bak

Senki sem irányíthatja az életed, ebben az időszakban ne engedd, hogy bárki megmondja, hogy ilyen kellene legyél. Higgy továbbra is magadban, és légy olyan, amilyen valójában vagy. Vedd észre, hogy egy igazán csodálatos személyiség vagy.

Vízöntő

Szánj időt arra, ami boldoggá tesz. Annyira belemerültél a szakmai feladatokba, hogy nem szentelsz időt arra, amit igazán élvezel. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy tanuld meg másképp megtervezni az idődet, hogy újra átjárhassa a boldogság az életedet.

Halak

Soha ne add fel. Ez egy kicsit nehezebb időszak, de hinned kell magadban. Ne add fel, éppen ellenkezőleg: állj fel a földről, tanuld meg a leckét és lépj tovább. Erősebb vagy, mint gondolnád.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek