LélektárJúlius asztrológiai előrejelzés: erre számíthatsz ebben a hónapban!

Július asztrológiai előrejelzés: erre számíthatsz ebben a hónapban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kisebb konfliktusokkal kell megküzdenünk ebben a hónapban, személyes és szakmai kapcsolataink is próbatételeken mennek keresztül.

Feszült hangulat, agresszió és vitás helyzetek jellemzik a következő időszakot, de jobb, ha nem adjuk át magunkat ezeknek a helyzeteknek. Amennyire csak lehet, kerüljük a konfliktusokat, a legkisebb probléma is óriásira duzzadhat, ha nem vagyunk hajlandóak kompromisszumot kötni.

Állítsuk fel a fontossági sorrendet, és csak azokra a dolgokra fordítsunk energiát, amelyek elengedhetetlenek. Próbáljuk féken tartani a hangulatunkat és az indulatainkat, ne döntsünk ösztönösen, fontoljuk jól meg a dolgokat!

A Kos, a Bak és a Rák csillagjegyhez tartozó személyek nagyobb támogatottságot élveznek ebben a hónapban, könnyen megszabadulnak a kellemetlenségektől, és túl tudnak lépni azokon a nehézségeken, amelyekkel már egy ideje küzdenek. Ez a három csillagjegy főként, de az összes többi is segítséget kap a júliusi hónapban, hogy közelebb kerülhessen a kitűzött célja felé. Nem lesz egy egyszerű dolog, de idővel minden erőfeszítés beérik.

A retrográd mozgásban lévő Vízöntőnek köszönhetően a szakmai kapcsolatok teljesen megváltoznak, akár tetszik, akár nem a főnök-beosztotti viszony át fog alakulni. Eltolódik a hangsúly, és már nem azok lesznek a lényeges dolgok, mint eddig. Július 11-e után nyugodtabb időszak köszönt be, letisztulnak a gondolatok, és a szubjektív energiák érvényesülnek, viszont nem törnek egyeduralomra.

Figyeljünk a környezetünkre, próbáljuk a lehető legtudatosabban irányítani a gondolatainkat, reakcióinkat, haladjunk célirányosan, ne akarjuk túlbonyolítani a helyzetet.

A július 20-i Újholdnak köszönhetően előtérbe kerülnek a társadalmi és a szakmai kapcsolatok, sokkal megértőbbek és figyelmesebbek leszünk, mint eddig.

A hónap utolsó felében, július 22-től az Oroszlán hatására sokkal optimistábbak leszünk, telve új energiákkal, ötletekkel és kalandvággyal, viszont vigyáznunk kell arra, hogy ne billenjünk át az egoizmus és beképzeltség oldalára.

Júliusban próbáljuk megőrizni az egyensúlyt, legyünk határozottak és cselekvőek, de vegyük figyelembe, hogy nem mi vagyunk a bolygón az egyetlen élőlény. Az új tervek most könnyen szárba szökkennek, de gondoljuk jól meg, hogy mit is akarunk megvalósítani. Ne adjuk fel az első akadály láttán, bízzunk benne, hogy, amit meg kell kapnunk, azt el is fogjuk érni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek