Mikor az égen megpillantod a kikerekedett Teliholdat, akkor csillagászatilag az történik, hogy a Föld a Nap és Hold közé kerül, és a Hold feléd néző oldalát világítja meg a napsugár, ezért kerekedik ki szépen a közeli égitest. A Telihold energiái minden élőlényre hatással vannak, ezért a következő két napban ingerültnek, feszültnek fogod érezni magad, könnyebben meghatódsz, de ugyanakkor agresszívebbé is válhatsz, mert többnyire az ösztöneid jutnak főszerephez, és azt teszed, amit érzel.

Ilyenkor nehezebben tudsz elaludni, akár órákig hánykolódhatsz az ágyban. Figyelj oda önmagadra, arra, hogy mit beszélsz, hogyan cselekedsz, mert ilyenkor szeszélyesebbé és kiszámíthatatlanabbá válhatsz. Olyan érzelmek jöhetnek ki belőled, amelyeket addig mélyen elnyomtál magadban, ezért figyelj oda magadra, mert előfordulhat, hogy könnyen megbántasz valakit, aki nagyon közel áll hozzád.

A különböző holdfázisok más és más hatást gyakorolnak az életedre, attól függően, hogy fogynak, vagy éppen nőnek. A Telihold is saját hatással van rá, és ha megfelelően használod ki az általa sugárzott energiákat, feltöltődhetsz pozitív energiákkal, megszabadulhatsz a negatívoktól, meggyógyíthatod magad, lelkileg erősebbé válhatsz.

Érzelmi szempontból a következőkre figyelj!

Ebben az időszakban úgy érezheted, hogy a problémáid egyre nagyobbá válnak és megsokasodnak, de ez azért van, mert érzékenyebbé váltál. Ami ilyenkor fontos, hogy nem szabad pánikolnod, törekedj a nyugalomra. Azonosítsd a nehézségeket és higgadt fejjel próbálj megoldást találni.

Légy toleráns, megértő, és akár elnézőbb azzal az emberrel is, aki ellenszenvet vált ki belőled.

Egészségügyi szempontból a következőkre figyelj!

Ilyenkor nem érdemes fogyókúrába kezdened, sőt a tisztítókúra sem ajánlott, mert a szervezeted a raktározásra összpontosít, hogy minél több tápanyagot begyűjtsön. Amit tehetsz, hogy egészséges ételeket teszel a tányérodra, és kisebb adagokat fogyasztasz, mert a mértékletesség nagyon fontos az egészséged szempontjából.

Érdemes elhalasztani a műtéteket, szépségápolási beavatkozásokat, mert nagyobb az esélye a sebek keletkezésének, bevérzéseknek.

Szellemi szempontból a következőkre figyelj!

Meghatározó döntéseket nem most kell hoznod, mert érzelmileg instabil vagy, ezért nem fog jó vége lenni, ha valami fontos dologba akarsz dönteni a következő napokban. Várd meg amíg letisztul benned minden, és higgadtan, céltudatosan tudsz ismét gondolkozni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.