LélektárJúlius 28: Újhold az Oroszlán jegyében! A lélek legmélyebb rétegei aktiválódnak, hogy...

Július 28: Újhold az Oroszlán jegyében! A lélek legmélyebb rétegei aktiválódnak, hogy felkészítsenek az új dolgok befogadására!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Minden lépésed a lehető legjobb ebben a pillanatban! Az Univerzum mindig a te oldaladon áll, és segít megteremteni a számodra legtökéletesebb isteni tervet. Az Oroszlán Újhold aktiválja a lélek legmélyebb rétegeit, és megnyitja a végső béke kapuját.

Ez az időszak tökéletesen alkalmas arra, hogy saját magadon dolgozz. Hogy biztonságban érezd magad, hogy magabiztos legyél, amikor a körülötted lévők csodálattal tekintenek rád. A rivaldafényben azonban a legtöbb ember könnyen eltéved.

Talán többet kellene dolgozz saját magadon, beismerd, hogy rettegsz a kritikáktól, és nehezen fogadod a visszajelzéseket. Nagyon fontos, hogy ezekben a pillanatokban használd ki az Univerzum energiáját, és jobban figyelj arra, hogy mit érzel, és ki is vagy valójában.

Az Újhold idején felébred a szív, előtérbe kerülnek az érzelmek. A megújulás számtalan új lehetőséget tartogat. A Hold árnyéka minden csillagjegy számára egy különleges csodát rejteget maga mögött.

Az Oroszlán arra tanít meg, hogyan lehetsz önmagad anélkül, hogy különösebb álarc mögött kellene rejtőzködnöd. Lehetőséged adódik arra, hogy megmutasd a valódi énedet, úgy, hogy közben egyáltalán nem fog zavarni, hogy mit szólnak a körülötted lévők.

Szabad utat engedhetsz a képzeletednek, felszínre tőr a belső gyermek, végre olyan jól fogod érezni magad, mintha semmi különösebb probléma nem lenne ezen a világon.

A tested és lelked felszabadul a stressz állandó nyomása alól, elenged a kétségeket, és végre szabadon megéled azokat az örömöket, amiket az Univerzum tartogat számodra.

Eljött az ideje, hogy bebizonyítsd magadnak, hogy meg tudod valósítani az álmaidat. Bármit véghez fogsz vinni, ha nem adod fel, hanem kitartasz, és keresed a lehetőségeket az akadályok leküzdésére.

Bármire képes vagy, csak menj tovább, ne állj meg az úton!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek