LélektárJúlius 22. varázslatos nap, ami megváltoztatja a sorsokat - Ez a hónap...

Július 22. varázslatos nap, ami megváltoztatja a sorsokat – Ez a hónap egyik legfontosabb napja

Tudd meg, mit is jelent valójában ez a különleges nap.

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Július 22. a hónap egyik legfontosabb napja. A Kozmosz szorgalmasan dolgozik, és nem is egy, hanem két olyan jelentős asztrológiai eseményt hoz nekünk, amely minden ember sorsát megváltoztathatja: a Nap belép az Oroszlánba, és ezzel egy időben a Vénusz megkezdi retrográd útját – ráadásul szintén éppen az Oroszlánban.

Az Univerzum megvilágítja az utunkat, és arra irányít minket, hogy új jövőképet lássunk, és szenvedélyesen, céltudatosan navigáljunk az életben. Arra ösztönöz, hogy fogadjuk el belső fényünket, küzdjünk azért, amit akarunk, és bízzunk önmagunkban. A retrográd Vénusz hatása alatt ugyanakkor érdemes átértékelnünk minden kapcsolatunkat és az önértékelésünket is.

Július 22-én a Nap belép az Oroszlánba

A Nap búcsút vesz a Rák szeretetteljes ölelésétől, és belép az Oroszlán tüzes tartományába. Ez az átmenet a szakrális energiáról a Nap energiájára való kollektív átállást jelenti, és ezzel kezdetét veszi az Oroszlán hava. Ez egyfajta epikus megnyilvánulás és hangos ébresztő, amely nyitott szívvel hajt minket előre.

Az Oroszlán havának rezgéseiben áldást és sok hálát találunk, ami a saját lelkünkből árad. A Nap az Oroszlánban életünk helyes útjára terel minket, és arra ösztönöz, hogy bátrabbak legyünk, új szemmel tekintsünk a jelenre, és hagyjuk, hogy a sorsunk vezessen minket.

Itt az ideje, hogy felismerjük életünk célját. Arra bátorít, hogy engedjünk el mindent, ami már nem szolgálja a javunkat, és fogadjuk el belső fényünket, építsünk új álmokat, és ragyogjunk fényesebben, mint valaha.

Mit kell tudnunk az Oroszlán jegyéről?

Kulcsszavak a következő időszakra: makacsság, bátorság, barátságosság, érzékenység, energia, inspiráció.

Az Oroszlán rejtett ereje: kiváló szervezőkészség és irányítás.

Hogy hat ránk a Nap az Oroszlánban?

Az Univerzum azt üzeni nekünk, hogy itt az ideje befogadni az Oroszlán játékos és energikus hatását, és élvezni mindazt, ami ránk vár. Ebben az időszakban sok fontos dologgal kell foglalkoznunk, ezért jó, ha elengedjük a múltbeli traumákat, és arra koncentrálunk, ami ezután következik.

A jelen pillanat az egyetlen, ami számít – az életünk most zajlik. Lehetőségünk van arra, hogy teljes mértékben elfogadjuk, amit megtapasztalunk, és hálát adjunk mindezért. Csak élvezzük ezt az utazást, és tegyük ezt a fejezetet az egyik legcsodálatosabbá minden eddigi közül.

Vénusz retrográd az Oroszlánban

Az Univerzum minden öröme mellett azonban néhány kellemetlenebb dologra is oda kell figyelnünk: a Vénusz szintén az Oroszlánban kezdi meg retrográd útját, ami arra késztet minket, hogy ráébredjünk a valóságra.

A retrográd Vénusz az Oroszlánban arra késztet, hogy átértékeljük a szívügyeket, a kapcsolatokat és az önbecsülésünket. Arra ösztönöz, hogy elgondolkodjunk saját vágyainkon, értékeinken és azon, hogy fejezzük ki a szeretetet és a ragaszkodást. Ebben az időszakban elengedhetetlen, hogy óvatosan és öntudatosan hajtsuk végre a változtatásokat.

A retrográd Vénusz arra bátorít bennünket, hogy a szívünk mélyére nézzünk, újraértékeljük az önmagunkkal való kapcsolatunkat, és ezzel egyidejűleg a körülöttünk lévő emberekkel kialakított összes kapcsolatunkat is, hogy azonosíthassuk azokat a területeket, amelyek gyógyulásra és fejlesztésre szorulnak.

Ez az önvizsgálat és az autentikus vágyainkkal való újbóli kapcsolatteremtés ideje. Miközben átnavigálunk ezen a bolygóátvonuláson, dolgozhatunk önmagunkon, hogy személyes kapcsolatainkat és értékeinket újra összhangba hozzuk azzal, amire a lelkünk mélyén vágyunk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek