Gondolatainknak és hozzáállásunknak teremtő erői vannak, így minden azon múlik, hogy milyen világszemlélettel éled mindennapjaidat. Leegyszerűsítve tehát, amire gondolsz, azt be is vonzod az életedbe. Megfelelő gondolkodásmóddal viszont óriási dolgokra lehetsz képes, megvalósíthatod álmaidat, terveidet és elérheted céljaidat.

Július 16-án ismét Tízmilliószoros Napra ébredünk! - Így teljesülhet minden vágyad a segítő energiák segítségével!

A buddhista hagyomány úgy tartja, hogy minden évben 4 olyan nap köszönt ránk, amikor ezeknek a teremtő gondolatoknak az ereje megsokszorozódik és felerősödik. Ezeket a napokat Tízmilliószoros Napoknak hívjuk, és a következő most július 16-án, azaz hétfőn köszönt be. Viszont vigyázz, mert nem csak a jó és pozitív energiák erősödhetnek fel, hanem a rosszak is, ezért nagyon ügyelj arra, hogy hogyan éled meg ezeket a napokat!

Így használd ki a Tízmilliószoros Nap erejét!

Mindenek előtt próbáld meg csupa jó dologgal körbe venni magad. Találkozz olyan emberekkel, akik jó hatással vannak rád, a negatív „energiavámpírokat” kerüld.

Olyan dolgokkal foglalkozz ezen a napon, amiben örömödet leled. De ne csak a környezetedet tisztítsd meg, hanem a lelkedet is!

Engedj el minden rossz energiát, amit idáig felhalmoztál, ürítsd ki elmédet a terhelő gondolatoktól, és céljaidra összpontosíts. Ha harmóniába kerülsz önmagaddal, sokkal könnyebben leszel képes befogadni a Tízmilliószoros Nap segítő energiáit.

Ne csak felületesen gondolj mindarra, amit el szeretnél érni, hanem konkrétan fogalmazd meg magadban, hogy mi az, amire vágysz. Ha ezt megteszed, a Vonzás Törvénye is segítségedre lesz, és általa képes leszel bevonzani azokat a dolgokat.

Erre az egy napra felejtsd el a lehetetlent! Ha kell, buzdítsd önmagadat pozitív kijelentésekkel, hogy igenis, az életed jó irányt vesz és minden úgy alakul, ahogy eltervezted. Engedd el a kétségeidet, bizonytalanságodat, mert ezek csak hátráltatnak az utadon.

A Tízmilliószoros Nap egy igazi ajándék, amit ha okosan cselekszel és gondolkodsz a saját javadra fordíthatsz, csak higgy magadban és az építő energiák erejében!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.