LélektárJúlius 13. Telihold a Bak jegyében: a következő 2 hétben a karmánk...

Július 13. Telihold a Bak jegyében: a következő 2 hétben a karmánk gyökeres változásokon mehet keresztül!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

A július 13-i Telihold hatása akár két héten keresztül is érezhető lesz. E soron következő energetikai hatásokat felhasználhatjuk életünk rendbetételére, tudni fogjuk, hogy mit kell tennünk akkor is, ha ebben a pillanatban még úgy tűnik, hogy minden csupa káosz körülöttünk.

Meg kell hoznunk a nehezebb döntéseket is annak érdekében, hogy a jövőben egy teljesebb életet élhessünk.

A Bak jegyében lévő Telihold energiája leginkább arról szól majd, hogy hogyan vállaljunk felelősséget saját magunkért, annak érdekében, hogy boldog és kiteljesült életet éljünk. A legfőbb cél az lehet, hogy ne vesztegessük hiába e gyönyörű földi létet.

A Bakban járó telihold szembenállást hoz létre a Rákban járó Nappal, és ez a Rák-Bak tengely a magánélet, a családon belüli intimitás iránti vágy és az önmagunkhoz való visszatérés, az érzékenység, a gyökerek, a szeretet, a gyengédség és a felelősség hálójából való kiszabadulás igénye (Rák-energia) és a közélet, a karrier, az imázs, a függetlenség, az eredmények, a jutalmak és a számonkérés, a konkrét megoldások (Bak-energia) közötti egyensúly megtalálását is jelenti.

A Bak stabil, pragmatikus, határozott és ambiciózus jegy, és a Szaturnusz gyakran a fegyelem és a karma leckéivel, a családdal, a kötelezettségekkel, a határokkal és a felelősséggel, valamint a kemény munkával kapcsolatos leckékkel is jár. Ezért ennek a Bakban lévő teliholdnak az energiája leginkább arról fog szólni, hogy hogyan tudjuk magunkat megerősíteni, hogy legyőzzük a boldogtalanság, a beteljesületlenség, a Földön töltött idő elvesztegetésének állapotát.

Megtaláltuk már az életünk igazi célját? Vágyaink, gondolataink összhangban vannak a cselekedeteinkkel? Ha úgy érezzük, hogy leginkább egy óriási köd borít be, és fogalmunk nincs róla, mit akarunk az életben, akkor most itt a lehetőség, hogy tegyünk a boldogságunk érdekében. Bizonyos kultúrkörökben a Bakot a tengeri kecskével azonosítják, a legendás karakter olyan ritka tulajdonságokkal rendelkezik, melynek köszönhetően képes megmászni a legmagasabb csúcsot, de nem fél az óceán legmélyebb vizeiben sem.

A Bak különleges energiái azt sugallják, hogy képesek vagyunk két teljesen ellentétes perspektívából szemlélni a dolgokat, úgy, hogy mindkettő egyformán fontos, közben pedig elfogadjuk és tiszteljük önmagunkat.

Vannak, akik ebben az időszakban előbb meg kell küzdjenek a saját démonaikkal, a múlt olyan problémái kerülnek felszínre, amelyeket eddig megpróbáltak mélyen elásni. Nem feltétlenül lesz kellemes ez az időszak, de, mint tudjuk a felhők felett mindig ott ragyog a nap.

Előtérbe kerül az önelemzés sokszor fájdalmas folyamata, azonban mi magunk döntünk úgy, hogy megteszünk bizonyos lépéseket annak érdekében, hogy egy merőben más minőségű életet élhessünk. Elkötelezetten, éretten és felelősségteljesen sikerül lezárnunk bizonyos folyamatokat.

A Bak jegyében lévő Telihold Merkúrral való szembenállása párkapcsolati feszültségeket, félreértéseket, kommunikációs problémákat hoz magával. Kisebb személyes kríziseket élhetünk meg, azonban arra vigyáznunk kell, hogy ne mélyüljünk el túlságosan a másokkal szembeni előítéletekben.

Egy jó beszélgetés mindig mázsás súlyokat vehet le a lelkünkről. Most sikerül egy kicsit más szemszögből néznünk a dolgokat, és kíváncsian vágunk bele a saját életünk átalakításába.

Ha megpróbáljuk minden szemszögből megvizsgálni a problémát, akkor feloldódnak a bennünk megkövesedett feszültségek, és szárnyalni fogunk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek