LélektárJúlius 13-án részleges Napfogyatkozás lesz! Ez a nap mindenkire hatással lesz!

Július 13-án részleges Napfogyatkozás lesz! Ez a nap mindenkire hatással lesz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Rák jegyében július 13-án részleges Napfogyatkozás fog kialakulni, és ezzel kezdetét veszi egy két évig tartó fejlődési szakasz, amelyet ki kell használni.

Július 13-a után megvilágosodás fog bekövetkezni az életedben, rájössz arra, hogy mi az igazi célod, és milyen úton kell elindulnod, hogy ezt megvalósítsd. A pozitív energiák folyamatos növekedésben vannak, amelyek elősegítik a gyarapodást, a fejlődést az életedben.

Új energiák, új perspektívák

A Napfogyatkozás idejére az életed ritmusa a feje tetejére állhat, de minderre szükség is van, mivel enélkül nem következhetne be változás az életedben, és nem vennél észre olyan összefüggéseket, amelyek hozzájárulnának a személyes fejlődésedhez.

A július 13-i Napfogyatkozás a megújulás energiát hozza el és arra ösztönöz, hogy áss le mélyen a lelkedbe, hogy felhozd azokat a vágyakat, álmokat, amelyekre régóta vágytál. Mert most jött el az idő, hogy szakíts azzal az életstílussal, amellyel nem vagy most elégedett.

Fordulj tisztelettel az életedbe beköszönő változás fele, és ismerd fel a pozitív tulajdonságaidat, amelyek erőt adnak a továbbiakban, hogy beteljesítsd az álmodat.

Szembe kell nézned a lelked sötét oldalával is, és le kell számolnod a múltad negatívumaival.

Engedd, hogy az Univerzum fogja a kezed

Légy szabad, szállj fel az Univerzum felhőjére, és engedd át a testeden, lelkeden az energiákat, és koncentrálj azokra a vágyaidra, amelyek a szívedben mindig is jelen voltak. És légy türelmes, mert az Univerzum is erre int. Az évek múlásával egyre jobban fogod érezni magad, biztonságban leszel, mert az életedet az Univerzum erői irányítják majd.

Mondd ki: “Készen állok arra, hogy nyitott szívvel elfogadjam az Univerzum bölcs útmutatásait, nyitott legyek a lehetőségekre, és a szívem szavát kövessem a sorsom alakításakor.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek