KuriózumA jövő iskolája Indiában lesz, ahol a hangsúlyt a boldogságra és az...

A jövő iskolája Indiában lesz, ahol a hangsúlyt a boldogságra és az érzelmi intelligencia fejlesztésére fektetik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Indiában tisztában vannak azzal, hogy a jövő az oktatásban rejlik, hiszen ha nem tanítják meg a fiatalokat arra, amit később valóban hasznosítani tudnak az életükben, akkor az ország nem lesz képes fejlődni, és jólétben élni, és nem tudják elérni, hogy az állampolgárok többsége boldog és elégedett legyen.

A jövő iskolája Indiában lesz, ahol a hangsúlyt a boldogságra és az érzelmi intelligencia fejlesztésére fektetik!

Azok a diákok, akik az indiai Riverbend Schoolban kezdik meg a tanulmányaikat, már eldönthetik, hogy milyen tantárgyat hajlandók tanulni, milyen gyakorlati képzés érdekli őket. Például kódokat írhatnak egy rakéta kilövő megépítésére, vagy akár vállalkozást is indíthatnak az iskola vállalkozói inkubátorházában.

Az egyetem során pedig a vezető tanárok igyekeznek a boldogság megtalálására megtanítani a diákjaikat, és az érzelmi intelligencia fejlesztése is nagy hangsúlyt kap.

Az iskola társalapítója, Vivek Reddy elmondta: “Ez az iskola nem mindenkinek való, mert lehetnek olyan szülők, akik nem támogatják az oktatás ezen módját. Jelenleg azon dolgozunk, hogy miként tudjuk majd a tanítás hatékonyságát növelni, az intézmény működését gördülékennyé tenni. A konkrét munka tavaly indult, és még szükségünk lesz két évre, ahhoz, hogy 2020-ban, megnyíljon a Riverbend School kapuja.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek