HoroszkópJótanácsok a Bak jegyében található Hold időszakára, hogy minden rendben legyen az...

Jótanácsok a Bak jegyében található Hold időszakára, hogy minden rendben legyen az életedben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor a Hold a Bak jegyében tartózkodik jó hatással van az ízületekre, a térdek egészségére, valamit a bőrre. Ezen időszak domináns színe, ami megjelenik az öltözködésben, a kék, mellékszínekként a sárga, valamit a vörös említhető meg.

Fotó: Pixabay.com

A bőr számára ilyenkor a legjobb az E-vitamin, valamint a hidratálás, így érdemes ilyen krémekkel ápolni a bőrt alkotó sejteket, szöveteket. Emellett a körmök állapotára, épségére, egészségére is oda kell figyelned, mert a kinti időjárás megviselheti, kigyengítheti a körmeidet.

Nagyon fontos, hogy tápanyagokban és vitaminokban gazdag étrendet kövess a következő hetekben, na és a napi 2-2,5 liter víz elfogyasztásáról sem szabad megfeledkezned. Hiába van odakint hideg, öltözz fel, és menj ki a szabadba mozogni, szaladni, sétálni, szánkózni, mert a mozgás nagyon előnyös az ízületeid számára.

A következő napokban, a Bak csillagjegy hatására elégedetlenségek sorozata alakulhat ki nálad. Ez leginkább abból fakad, hogy magaddal nem vagy igazán elégedett. Légy türelmesebb, megértőbb, és ismerd el, ha nem is nyíltan, hanem magadban, hogy vannak hibáid, amelyekkel együtt kell élned.

A következő napokban előfordulhat, hogy szeretnél egyedül lenni, mert valahogy most nincs kedved a társasági élethez, a beszélgetésekhez.

Fontos az is, hogy készíts terveket a jövőre nézve, mert a célok értelmet, keretet adnak az életednek, ezért adj bele mindent, legyél erős, kitartó, ambíciós, bátor. Koncentrálj a sikerre!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek