LélektárJobb és pozitívabb karmára vágysz? Ezt kell tenned érte!

Jobb és pozitívabb karmára vágysz? Ezt kell tenned érte!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A karma ajándék is lehet, ha tudatosan jót cselekszünk és törekszünk arra, hogy a negatívumokat kizárjuk az életünkből. Olyan energiákat kapunk vissza, amilyeneket mi magunk adunk, amit teszünk, visszahat ránk.

Jobb és pozitívabb karmára vágysz? Ezt kell tenned érte!
Fotó: Pixabay.com

Ez azt jelenti, hogy ha csak negatív energiát árasztunk a külvilág fele, akkor egyértelműen több rossz dolgot vonzunk be magunknak, ezért érdemes a karmánkat kitisztítani, és ha ez sikerült utána pedig magas szinten tartani pozitív energiák segítségével.

A cél elérése érdekében a következő módszereket alkalmazhatod:

1. Gyakorold az éber figyelmet

Fontos, hogy megtanuljunk éberen odafigyelni társainkra. Valóban értsük meg közlendőjét, ne csak elengedjük a fülünk mellett. Az az ember bízik bennünk annyira, hogy megnyíljon előttünk, ezért kötelességünk figyelemmel végighallgatni. Légy mindenkihez kedves és megértő, mert a karma által megtérül.

2. Próbáld ki a meditálást

A meditáció teret nyit bennünk olyan dolgok fejlesztésére, amire szükségünk van. Meditációval rátalálhatsz a tisztaságra, a nyugalomra, és elfogadóbbá válsz másokkal szemben. Sok szkeptikus ember egyből elveti a meditáció hatékonyságát, de adj neki egy esély, és hidd el meg fogsz lepődni, hogy mennyire képes egyensúlyba hozni a lelked. Annyiféle meditációtípus van, válassz kedvedre!

3. Mindig segíts másokon

Ha bármikor lehetőséged adódik, hogy egy bajbajutott emberen egy minimálist is segíts, ne habozz! Talán ez az egyik legjobb módja annak, hogy a karmádat felturbózd. Ebben is jelen van a kedvesség és a figyelem, tehát látszik, hogy minden mindennel összefüggésben áll ahhoz, hogy boldogabb életet teremts magadnak.

Ezt már olvastad? Családi karma – Így szabadulhatsz meg őseid rossz energiáitól!

4. Légy őszinte

A hazudozó emberek karmája csakúgy hemzseg a negatív tartalomtól. Bár igaz, hogy sokszor nehéz az igazat mondani, mégis meg kell tennünk. A saját lelkünk érdekében. Miért cipeljünk egy hazugság súlyát, amikor van egy könnyebb megoldás is? Csak egyszerűen mondjunk igazat, és ha ezzel következményeket idézünk elő, álljunk elébe és vállaljuk érte a felelősséget.

5. Találj életcélt magadnak

A karmánknak mi sem tesz jobbat, mint rátalálni az életcélunkra. Életcél lehet az is, hogy mások életét és így a magunkét is jobbá tegyük. Merj nagyot álmodni, mert az apró tetteiddel te is hozzájárulhatsz valamilyen mértékig az éhezés megszüntetéséhez, vagy a környezetszennyezés megakadályozásához. Ha jót teszel a világgal, az meghálálja.

Ezt már olvastad? Ismerd meg a karmádat az előző életed alapján! Készülj fel a következő életedre!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek