HoroszkópJó hír a Nyilasoknak! Minden nehézségtől megszabadulnak 2018-ban!

Jó hír a Nyilasoknak! Minden nehézségtől megszabadulnak 2018-ban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2018-ban a Nyilas csillagjegyűek életére nagy hatással lesz a Jupiter bolygó. Olyasmiket is a felszínre hozhat, amelyek kellemetlenséget okozhatnak, de ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy fejlődj, boldogabb légy és a jó útra lépj.

Jó hír a Nyilasoknak! Minden nehézségtől megszabadulnak 2018-ban!

2018-ban összpontosíts a belső energiáidra, meditálj, mélyülj el a lelkedben. Ne ijedj meg, ha kezdetben ez nem megy valami jól, vagy netán akadályokba fogsz ütközni.

Ez az év remek lesz arra nézve, hogy megszabadulj a függőségeidtől, és több időt szentelj az egészségednek, legyen szó a mentális, lelki és testi egészségedről. Ha mindig csak a külsőségekre figyelsz, akkor nehezebben tudod majd megtapasztalni a belső békét és nyugalmat.

Nagyon jó hír, hogy két és félév után a Szaturnusz elhagyja a csillagjegyedet, és 26 évig nem fog belépni, így végre fellélegezhetsz, és megnyugodhatsz, ami rád is fér, hiszen az elmúlt 2-3 évben nagyon sok megpróbáltatáson mentél keresztül. Ezért 2018 a pihenés éve lesz számodra, amikor feltöltheted magadat energiával, jókedvvel, amire nagy szükséged lesz majd 2019-ben.

Ami a pénzügyeidet illeti, 2018-ban nem fog minden simán menni, sőt kemény munkára, kitartásra lesz szükséged, és az eredmények sem fognak egyből megmutatkozni, viszont évekkel később megtérül minden erőfeszítésed, amelyet ebbe az irányba tettél. 2018-ban külső pénzügyi segítségre is számíthatsz, ami nagy meglepetést fog okozni, mert váratlan helyről érkezik majd a támogatás. Ennek hatására pedig beindíthatod egyéni vállalkozásodat, amelyről mindig is álmodtál, úgy, hogy nem kell banki kölcsönhöz folyamodnod.

A munkahelyeden sok új gondolat fog segíteni abban, hogy élvezd azt, amit csinálsz, és ennek hosszú távon is pozitív hatása lesz.

2018-ban törekedj arra is, hogy teljesen megújítsd a gondolatvilágodat, átfésüld az egész elvrendszeredet, és válaszd ki azokat, amelyek nem illenek bele, majd szabadulj meg tőlük. Törekedj a pozitív gondolatok megerősítésére, azok kihangsúlyozására, alkalmazására.

2018-ban fizetésemelésre számíthatsz, de egy új munkahelyet is találhatsz, ami sokkal jobb lesz, mint a mostani, mert végre azon a területen alkothatsz, tevékenykedhetsz, amelyről mindig is álmodtál.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek