Hétfőn mindenki figyelje az eget, ugyanis Telihold alakul ki, mégpedig vörös árnyalatban, aminek köszönhetően egyes asztrológusok Vérholdnak is nevezik a mostani égi jelenséget. Nyilván, egy ilyen fontos égi jelenség nagy változásokat indíthat el az emberek életében, felmerülhetnek párkapcsolati problémák, lelki válságok.

A mostani Telihold az Oroszlán jegyében fog kialakulni, és számos kihívást és lehetőséget is fog hozni. Érzelmi viharokra kell felkészülni, egyik percben még önfeledten nevetünk, pár perc múlva pedig szomorúság, magány és sírás fog körülölelni. Ilyenkor, a legjobb, amit tehetsz, hogy úgy fogadod el magad, ahogy vagy. Sőt, igyekezz szeretni az énedet, a tulajdonságaidat, a testedet.

Ezen a napon koncentrálj arra, hogy önmagad légy.

Az asztrológusok arra figyelmeztetnek, hogy ezen a napon kiszámíthatatlan események történhetnek, a jövőddel kapcsolatban bizonytalanná válhatsz. Azonban légy türelmes, maradj nyitott, és őrizd meg a hidegvéredet, mert máskülönben úrrá lehet rajtad a káosz és a pánik.

Ha fontos döntés előtt állsz, ne kapkodj, hanem jól fontolj meg mindent, mert minél alaposabb, megfontoltabb döntést hozol, annál magasabb szintre tudsz eljutni.

A következő hónapokban összpontosíts a saját jóléted, fejlődésed megteremtésére, figyelj oda a családodra, barátaidra, azokra az emberekre, akik a legfontosabbak számodra. És ne feledd, minden érzelmi nehézség tapasztalatot, bölcsességet hoz magával, amiből nagyon sokat tanulhatsz.

Az élet egyenlő a fejlődéssel, ezért légy bátor és merj élni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.