HoroszkópJanuár 14-én a retrográd mozgásban lévő Merkúr megmutatja, hogy az idő mindenre...

Január 14-én a retrográd mozgásban lévő Merkúr megmutatja, hogy az idő mindenre megoldást jelenthet!

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Filantropikum.com hírlevelére!

Ilyenkor nem érdemes nagyobb dolgokba befektetni, ingatlant vásárolni vagy kölcsönt felvenni, nem tanácsos üzleti szerződéseket kötni. Inkább nyugodtan gondoljuk át az életünk eddigi történéseit, szervezzük át azokat a területeket, ahol sorozatos elakadásokat tapasztaltunk.

A 2022-es első retrográd mozgásban lévő Merkúr január 14-én lesz a Vízöntő jegyében: lehetőségünk lesz arra, hogy elmélkedjünk, átértékeljünk, újrakezdjünk, új célokat és álmokat tűzzünk ki. Ez az időszak 2022. január 14. – február 4. között fog tartani.

Kos

Eddig mindent megtettél azért, hogy álmaid valóra váljanak, de most ideje lenne egy kicsit lassítani, és elfogadni a sors által kínált kerülőutat. Ez jó alkalom arra, hogy elgondolkozz az életeden, és néhány változtatást eszközölj a jövőbeli terveidben.

Bika

Általában nyugodt és békés természetű vagy, de ez az időszak eléggé felrázhatja a dolgokat, frusztrált és izgatott leszel. Akkor érzed magad a legjobban, ha a természet vesz körül, ezért tölts több időt a szabadban, meditálj, és próbáld visszahozni a harmóniát a lelkedbe.

Ikrek

A Merkúr a csillagjegyed vezető bolygója, így ez a retrográd mozgás nagyon erős hatással lesz a kommunikációs képességeidre. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy kerüld a mély beszélgetéseket, amíg nem látod teljesen világosan a dolgokat és a meghozni kívánt döntésekhez.

Rák

A Merkúr retrográd arra ösztönözhet, hogy vonulj vissza egy kicsit, de ne zárkózz el teljesen. Ez a lépés segíthet, hogy egy kicsit tisztábban lásd a dolgokat. Fogadd el a bizonytalanságot, csak így tudod a legtöbbet kihozni ebből az időszakból.

Oroszlán

Nagyon fontosak számodra az emberi kapcsolataid, viszont pont most ezen a területen következhet be nagyobb változás. Bármi is történjen, emlékeztesd magad arra, hogy minden csak átmeneti. Légy a lehető legtudatosabb a beszélgetések ideje alatt, semmi olyat nem mondj, amivel megbánthatnál másokat.

Szűz

Mivel a Merkúr az a bolygó, amely a csillagjegyedet irányítja, ez a retrográd mos igen kellemetlen hatással lehet rád. Úgy fogod érezni, hogy semmilyen ráhatásod nincs a kialakult káosszal szemben. Most inkább próbáld a rutinosabb dolgokra irányítani a figyelmed, hogy vissza tudd szerezni az irányítást.

Mérleg

Nagyra tartod az emberi kapcsolataidat, de sokan mégis furcsának és igen távolinak gondolnak. Ne aggódj túlságosan, ne feledd, hogy a Merkúr energiája most mindenkit kibillent a középpontjából. Légy türelmes, mert a dolgok hamarosan lecsillapodnak, és visszatérnek a normális kerékvágásba.

Skorpió

Türelmednek köszönhetően viszonylag könnyen átvészeled ezt az átmeneti időszakot, de még mindig úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden. A lelked másodlagos szereplőnek érzi magát az életedben. Próbálj meg jobban összpontosítani az érzéseidre, mert ezek segítenek kigyógyulni a múltbeli tapasztalatokból.

Nyilas

Állandó mozgásban vagy, de ezúttal a retrográd Merkúr egy kicsit lassításra int. Ne feledd, hogy hamarosan visszatérhetsz a pályára, csupán egy kis pihenőre van szükséged. Fogadd be a béke érzését, élvezd ezt a nyugodt időszakot, és tegyél rendet a gondolataiban és érzéseidben.

Bak

Nagy terveid vannak és a befektetett kemény munkát befolyásolhatja a retrográd mozgásban lévő Merkúr. Vedd figyelembe, hogy mindent nem tarthatsz az irányításod alatt, engedd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.

Vízöntő

Ebben az időszakban nehezen megy a kommunikáció. A csillagok azt tanácsolják, hogy koncentrálj az élet legegyszerűbb dolgaira, tölts több időt a természetben. Kapcsolódj a lelkedhez, és vedd észre, mi kell ahhoz, hogy igazán boldog légy.

Halak

Úgy tűnik, az intuíciód nem működik ebben az időszakban, éppen ezért nem tudsz megbízni saját magadban. Ez nem a megfelelő alkalom a fontos változtatásokra, mivel mindent megkérdőjelezel. Inkább próbálj lazítani, szükséged lehet egy kis nyugalomra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek