KoktélJack Nicholson egy nap arra ébredt, hogy a nővére valójában az anyja

Jack Nicholson egy nap arra ébredt, hogy a nővére valójában az anyja

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Oscar-díjas Jack Nicholson olyan filmekben játszott, mint például A száll a kakukk fészkére, Ragyogás, Batman, Lesz ez még így sem, A bakancslista. Ő Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb színésze. Nemrég egy sokáig féltve őrzött családi titokra derült fény, amely nagyon mélyen megérintette a színészt.

1974-ben Jack Nicholsonról a Time Magazine címlapsztorit készített, közben pedig igen érdekes dolgok tudódtak ki a családjáról. A kutatás során kiderült, hogy állítólagos szülei, Ethel May és John Nicholson valójában a nagyszülei voltak, és „nővére”, June volt a biológiai anyja.

June 1963-ban elhunyt, mielőtt Jack megtudta volna a titkot. Patrick McGilligan, aki Nicholson életrajzát állította össze, azt írta, hogy az akkor még csak kezdő színpadi előadó June elkezdett randevúzni egy Don Furcillo-Rose nevű férfival, akitől teherbe esett. Furcillo-Rose akkor még házas volt, de éppen válni készült, viszont Ethel May nem engedte, hogy feleségül vegye tinédzser lányát, és végleg „kiűzte” az életükből.

Ethel May úgy döntött, hogy felneveli a babát. Ő, June és June nővére, Lorraine megesküdött, hogy legnagyobb titokban fogják őrizni, amíg csak tudják ezt a dolgot, és áttelepültek New Yorkba. A hozzátartozókat már a kezdetektől fogva tájékoztatták, hogy Ethel May várandós, így ezek után nem merült fel több kérdés.

Amikor a Time riportere ezt közölte Nicholsonnal, meglepően nyugodt volt – írja a Biography.com.

„Elég drámai esemény volt, de nem nevezném traumatizálónak. Végül is, mire megtudtam, ki az anyám, lelkileg már eléggé kiforrott személyiség voltam. Ami azt illeti, ez a tény jó néhány dolgot világosabbá tett számomra. Hálás voltam mindenért” – számolt be a Cheat Sheetnek Jack Nicholson.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek