LélektárItt az ideje, hogy kijavítsd a hibáidat - Június 18. és július...

Itt az ideje, hogy kijavítsd a hibáidat – Június 18. és július 21. között a Merkúr retrográd mozgásban lesz a Rák jegyében!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2020. június 18-án a Merkúr megkezdi retrográd mozgását a Rák csillagjegyben. Érdemes lesz egy kicsit lelassítanod, csak így tudsz figyelni az új energia minőségekre, lehetőséget kapsz arra, hogy újraértékeld a problémákat, és megoldásokat keress.

Ajánlott különös figyelmet fordítani a kommunikációra, főleg ilyenkor, amikor a kozmikus mozgás megváltozik. Jó, ha felkészülsz rá, hogy kissé problémás időszak elé nézel, nehézségek adódhatnak a számítástechnikai, kommunikációs eszközökkel, telefonnal, laptoppal, tévével, de könnyen meghibásodhat a bankkártyád, vagy a kocsiddal adódhatnak kisebb problémák.

Az Univerzum azt üzeni, hogy itt az ideje az újrakezdésnek, a kezdeményezésnek, a továbblépésnek, a régi dolgok átgondolásának. A retrográd mozgásban lévő Merkúr egy olyan ajándék, amely lehetőséget ad arra, hogy kijavítsd a régi problémákat, a múltban elkövetett hibákat.

Most mindenféle külső ráhatás és befolyás nélkül cselekedhetsz, dönthetsz, a te kezedben a hatalom. Próbálj összhangban maradni az Univerzum útmutatásával, kerüld az öncélú döntéseket.

Lehet, hogy kissé ijesztő lesz, de most felszínre kerülhetnek a múltbeli igazságok is, ez pedig szükséges ahhoz, hogy tovább tudj lépni. Nagy hangsúlyt kapnak a családi kapcsolatok, a meg nem oldott, ki nem mondott családi ügyek.

Téves információk vagy félreértelmezés miatt kisebb viták robbanhatnak ki, de, amint elül a vihar, minden megoldódik. A felborult lelki béke következtében egy ideig kellemetlenül érezheted magad, de a Merkúr most segítségedre lesz, hogy orvosold azokat az érzelmi problémákat, amelyek már egy ideje nem hagynak nyugodni.

Ez a legjobb időszak a megbocsátásra, a családban kialakult feszültségek tisztázásra, a ház felújítására, vagy a szakmai továbblépésre. Meg kell tanulnod, hogy a biztonságot egyedül csak önmagadban találhatod meg!

Tisztítsd meg az elméd azoktól a gondolatoktól, amelyek megakadályozzák, hogy egy kicsit jobban beleláss az élet spirituális oldalába! Engedd el a szomorúságot, és bocsáss meg mindenkinek, ne hordozd magaddal évek múltán is a terheket. Ne bosszankodj, próbáld megőrizni a humorérzéked, ez az egyetlen megoldás arra, hogy ne zárd magadba a haragot.

Ez az időszak leginkább a Rák, Bak, Kos, Mérleg csillagjegyű személyekre lesz hatással, de az Ikrek és a Mérleg is szerves része lehet a változásnak!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek