KuriózumIsteni csoda? 45 percig nem működött a szíve egy szülő nőnek, és...

Isteni csoda? 45 percig nem működött a szíve egy szülő nőnek, és mégis él

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 40 éves floridai, Ruby Graupera-Cassimiro szeptember 23-án jelentkezett be a kórházba, hogy előre betervezett császármetszéssel szüljön, mivel egészségügyi okok miatt esetében kizárták a természetes szülést.

Ruby-Graupera-Cassimiro

Az örömteli esemény azonban rémálommá változott, amikor magzatvíz, más források szerint egy vérrög került a nő véráramába, embóliát okozott, és leállt a szíve.

A kórház szóvivője később elmondta, az édesanya 45 percig volt pulzus nélkül, és az orvosok már arra készültek, hogy bejelentik a halál beálltának időpontját, amikor az orvosi készülékek jelezték a szívdobbanást. A történet már eddig is megdöbbentő, ám ami ezután következett, teljesen ellentmond az orvostudománynak: a nő agyát ugyanis semmilyen károsodás nem érte.

Az orvosok szerint az ilyen körülmények végzetesnek szoktak bizonyulni, és egyelőre semmilyen magyarázat nincs a történtekre. Az anyuka és a csecsemő is teljesen egészségesek, már el is hagyták a kórházat, az orvosok pedig az isteni gondoskodást emlegetik azóta is, amikor szóba kerül a csodálatos túlélés.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek