HoroszkópIntelligens, független, ellenállhatatlan - ilyen a Bak nő!

Intelligens, független, ellenállhatatlan – ilyen a Bak nő!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Első pillanatban azt hiszed, hogy egy Bak nőt nem lehet megfélemlíteni, sőt ő az, aki meghátrálásra késztet. Azonban ha sikerül mély szerelmi viszonyt kialakítani vele, akkor rájössz, hogy legbelül mennyire visszafogott, érzelmes és kedves teremtés.

Intelligens, független, ellenállhatatlan - ilyen a Bak nő!
Fotó: Pixabay.com

A kapcsolat elején már a mosolyával elvarázsol. A “szeretlek” szót azonban még hetekig ki nem ejti a száján, mert igyekszik mindig biztosra menni, és csak akkor vallja be, hogy szerelmes, ha tényleg úgy érzi, és ez a másik fél részéről is kölcsönös. Ha viszont kialakul a szerelem, akkor az elsöprő erejű lesz, hiszen a Bak nő érzelmei, gyöngédsége, törődése, szenvedélye szinte felülmúlhatatlan.

Az érzelmeit szóban nem annyira fejezi ki könnyen, inkább a tettek embere. Szereti a divatot, stílusos, elegáns, az ízlése is irigylésre méltó.

Jó pszichológus és remek barát válna belőle

Nem bőbeszédűek, de mégis a témától függően megeredhet a nyelvük. Emellett nagyon jó hallgatók, és objektív véleményt mondanak, felhívják a figyelmedet, hogy hol hibáztál, viszont nem ítélkeznek feletted.

Ha mérgessé, dühössé válnak, akkor nem szabad, hogy sokáig abban az állapotban maradjanak, mert ezek a pusztító érzések leülepszenek a lelkükben, amelyeket elemezni kezdenek, és így sokáig szenvedhetnek.

Remek a humorérzéke, olykor nagyon szarkasztikus tud lenni.

Nem szeret függeni senkitől

A Bak nő ahhoz van szokva, hogy nem függ másoktól, hanem saját erejében bízva áll meg a saját lábán. Akár a férfiaknál is többet dolgoznak, csakhogy sikeres karriert építsenek. A magaviseletükkel nincs gond, tudatosak és ambiciózusak, így haladnak felfele a szakmai ranglétrán. Hisznek a nemek közötti egyenlőségben, a törvényben, és a felelősségvállalás terén is példamutató életet élnek. Nem szeretnek kölcsön kérni, de ha erre mégis sor kerül, akkor azt haladéktalanul vissza fogják fizetni.

Mindig képesek a helyzet magaslatán állni, és elsimítják a konfliktusokat. Gyűlölik a hazug embereket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek