HoroszkópIndián horoszkóp: Születési dátumod szerint ez a 12 állatjegy meghatározza a sorsod...

Indián horoszkóp: Születési dátumod szerint ez a 12 állatjegy meghatározza a sorsod alakulását!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

12 állatjegy, amely meghatározza a sorsod alakulását! Csak a születési dátumodra lesz szükséged, hogy kiderítsd, melyik állatjegyhez tartozol!

A születési időpontunk az egész sorsunkra kihatással van, ezt mindenki tudja, nem jelent nagy meglepetést. Most egy ősi amerikai indián horoszkópból kiderülhet, hogy melyik állatjegy a miénk, és milyen tulajdonságokkal rendelkezünk.

Vidra (január 20 – február 18)

Ha a Vidra állatjegy alatt születtél, akkor nagyon türelmes, udvarias, jó magaviseletű ember vagy. Nem szereted a tiszteletlenséget, és a gonosz embereket. A szerencsés napod a kedd, és a szerencseszámod a 19-es. A kedvenc színed a lila.

Farkas (február 19 – március 20)

Számodra a legfontosabb a függetlenséged, szeretsz egyedül élni, de ha családod van, akkor az mindennél fontosabbá válik. Szükséged van térre, ahol csak te lehetsz az úr. Nem szereted az arrogáns, hazug embereket. A szerencsés napod a csütörtök, a szerencseszámod pedig a 3-as. A kedvenc színed a vörös.

Sólyom (március 21 – április 19)

Magabiztos, kitartó, szorgalmas és energikus ember vagy, akit szinte mindenki tisztel. Keményen dolgozol a céljaid eléréséért, tudod, hogy mi a dolgod, ezért nem engeded, hogy semmi és senki elbátortalanítson. Nem kedveled a léha, lusta embereket. A szerencsés napod a péntek, a szerencseszámod pedig a 21-es. A kedvenc színed a fekete.

Hód (április 20 – május 20)

Barátságos, béketűrő, szelíd ember vagy. Szeretsz a barátaiddal, családoddal találkozni, a bajbajutottakon segíteni. Nem szereted a nagyképűséget és az udvariatlanságot, valamint a virtuális valóságot, mert úgy gondolod, az igazi beszélgetéseket semmilyen kütyü nem helyettesítheti. A szerencsés napod a hétfő, a szerencseszámod a 18-as. A kedvenc színed a szürke.

Szarvas (május 21 – június 20)

Energikus, rugalmas, állandó mozgásban lévő, éber ember vagy. Emellett szeretsz kockáztatni, határozott és bátor vagy. Szakmai téren sikeressé válhatsz, mert mindig gyorsan reagálsz. Nem szereted az irigy, féltékeny embereket, de a hazudósak sem a kedvenceid. A szerencsés napod a kedd, a szerencseszámod pedig a 11-es. A kedvenc színed a fehér.

Fakopáncs (június 21 – július 21)

Minden téren nagyon figyelmes vagy, és a megérzéseid rendszerint bejönnek, ezért érdemes a belső hangodra hallgatni. Remek elemző képességgel rendelkezel, ezért jó pszichológus válhat belőled. Szeretsz a társaság középpontjában lenni, nem szereted viszont a hazudós és tiszteletlen embereket. A szerencsés napod a vasárnap, a szerencseszámod meg a 29-es. A kedvenc színed a vörös összes árnyalata.

Lazac (július 22 – augusztus 21)

Mindig stílusos vagy, követed a divatot, és kifinomult ízléssel rendelkezel. Kreatív, intelligens ember vagy, aki magas szintre képes eljutni, legyen szó üzleti, vagy politikai életről. Szereted a rendet és a fegyelmet. A szerencsés napod a péntek és a szerencseszámod a 6-os. A kedvenc színed a türkiz.

Medve (augusztus 22 – szeptember 21)

Nyugodt, higgadt, bátor és szenvedélyes személy vagy, viszont olykor kegyetlenül őszinte és büszke emberré is tudsz válni. Van amikor szorgalmasan dolgozol, máskor meg lusta vagy, aki nem kell fel az ágyból. Az elvárásaid mindig magasak. A szerencsés napod a hétfő, a szerencseszámod a 23-as. A kedvenc színed a narancssárga.

Holló (szeptember 22 – október 22)

Rendkívül eszes, bölcs ember vagy, akinek a humorérzékével sincs probléma. Keményen dolgozol azért, hogy jólétben élhess, a családod se szenvedjen hiányt semmiben. Azokat az embereket nem kedveled, akiknek túl nagyok az igényeik, elvárásaik. A szerencsés napod a szombat, a szerencseszámod a 14-es. A kedvenc színed a kék összes árnyalata.

Kígyó (október 23 – november 22)

Okos, határozott, kitartó és szenvedélyes vagy. Minden lépésedet jól átgondolod, megfontolt ember vagy, mégis sokan azt hiszik, hogy elhamarkodottan döntesz. Rugalmas vagy, aki minden körülményekhez jól alkalmazkodik. Nem szereted a pletykás és neveletlen embereket. A szerencsés napod a szerda, a szerencseszámod a 9-es. A kedvenc színed a zöld.

Bagoly (november 23 – december 21)

Erős, bátor, kitartó, titokzatos és elbűvölő személy vagy, akinek határozott elképzelése van az életről. Mielőtt döntést hoznál, hosszas elemzést készítesz a lehetséges következményekről. Szeretsz vigyázni a pénzre, nem pazarolsz el semmi hasznosat. Ki nem állhatod a cselszövő, pletykás embereket. A szerencsés napod a péntek, a szerencseszámod a 17-es. A kedvenc színed a barna.

Lúd (december 22 – január 19)

Nyugodt, megfontolt, családszerető ember vagy, aki rendkívül sokat tud a világ működéséről. Zárkózott típus vagy, csak azoknak nyílsz meg, akikről úgy gondolod, hogy méltók a barátságodra. A lusta, udvariatlan embereket messze elkerülöd. A szerencsés napod a vasárnap, a szerencseszámod a 12-es. A kedvenc színed a sárga.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek