HolotropikumImmunrendszer és májkárosító méreganyagok mindenütt!

Immunrendszer és májkárosító méreganyagok mindenütt!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hulda Regehr Clark Ph.D több évtizedes kutatómunkája során váratlan következtetésre jutott. A napjaink legrettegettebb betegségeinek, mint a ráknak vagy a súlyos immunhiányos állapotnak két fő oka van. A körülöttünk lévő élősködők, illetve a méreganyagok. A legtöbb méreganyag, szennyezőanyag, amelyre az ember nem is gondolna kis mennyiségben, de mindenfele megtalálható a modern kor – sokak számára nélkülözhetetlenek tűnő- szépségipari, étkezési termékekben.

toxikus-anyagMitől kell tartanunk?

Az immunrendszer különösen érzékeny a benzolra, amely a csontvelőbe és a csecsemőmirigybe jutva gátolja az immunsejtek képződését. Egy másik szervezetre káros hatású anyag a benziprén, ami viszont a máj méregtelenítési folyamatait gátolja, így a szervezetben káros anyagok felhalmozódnak. Ezen két anyagnak a jelenlétében a szervezet ki van téve úgy a súlyos immunhiányos állapotoknak és fertőző betegségeknek, mint a toxinok a májat és más szerveket károsító hatásának is.

 Hol fordulnak elő ezek a méreganyagok?

Benziprénnek nevezett anyagok keletkeznek a nyílt lángon készült ételekben. A grillezett, a füstölt húskészítmények, de még a pirítós kenyér is mind benziprént tartalmaz. A lábasban készített ételek viszont, nem tartalmaznak benziprént, még akkor sem, ha odaégetjük. A túlmelegített ételek is, mint amelyeket a mikrohullámú sütőben készítünk benziprént termelnek.

A mérgező anyag különösen a gyerekeknél veszélyes, akiknél az immunrendszer és a májfunkció még sokkal sérülékenyebb.

A benzollal szennyezett termékek mindenütt jelen vannak, és ha jól körülnézel a konyhádba, fürdődbe meglepődsz, hogy mennyi helyen jelen lehet ez a káros anyag.

Hulda Regher Clark vizsgálatai alapján a következő vizsgált termékek mindegyike nagy mennyiségben tartalmazott benzolt:

  • Ízesített ételek: joghurtok, cukorkák, toroktabletták
  • Fogkrémek, rágógumik
  • Bőrápolók, bőrpuhítók, kézkrémek
  • Ízesített állateledelek
  • Síkosítók
  • Palackozott flakonos víz, üveges gyümölcslevek
  • Sütőolaj
  • Egyes táplálék kiegészítők, vagy más gyógyhatású készítmények

Normális körülmények között a máj a benzol-detoxifikáló rendszerét használja a méregtelenítéshez, de gyakran annyi benzol tartalmú termék vesz körül, hogy a máj kapacitása nem elegendő. Az alkohol fogyasztása még jobban gyengíti a májat, mivel ez még jobban igénybe veszi működését.  Ezalatt az immunrendszer védekezőképessége folyamatosan csökken.

Fotó: Wikipédia
Fotó: Wikipédia

Mit kell tennem?

Kerüljük a grillezett, nyílt lángon, vagy mikrohullámon készített ételeket. Csökkentsük minimálisra más méreganyagok bevitelét is. Magas valószínűséggel tartalmaznak penészgombát a chipsek, pattogatott kukorica, barna rizs, száraz kenyerek. A szeszesitalok különböző koncentrációban alkoholt tartalmaznak. Ezeket kerüljük, hogy tehermentesítsük a májat!

A benzol felhalmozódása elkerülhető, ha naponta B2 vitamint, illetve C vitamint használunk a fő étkezésekkor.

Vannak olyan táplálék kiegészítők, amelyek segítik a benziprént kiüríteni. A niacin, vagy niacinamid, illetve a B2 vitamin – a riboflavin – segíti a májat a méregtelenítési folyamatban.

A kutató, a “Meggyógyulhatsz – betegségek valódi okai és gyógymódjai” című könyvében részletes elméleti és gyakorlati útmutatókat ad ahhoz, hogy hogyan küszöbölhetjük ki a méreganyagokat az életünkből és hogyan szabadulhatunk meg a szervezet élősködőitől egy forradalmian új módszerrel a “zeppeléssel”.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek