HolotropikumAlternatív gyógyászatÍme egy egyszerű gyógyír hát- és ízületi fájdalmakra - A hatékonysága meg...

Íme egy egyszerű gyógyír hát- és ízületi fájdalmakra – A hatékonysága meg fog lepni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez az egyszerű, házilag is elkészíthető gyógykészítmény nagyszerűen alkalmas az ízületi, a nyak-, a hát-, és lábfájásos kellemetlen panaszok enyhítésére. De a visszeres lábakat is hatásosan lehet kezelni a fokhagymás olajjal.

cikk2015-06-27

Először is tisztítsunk meg 350 gramm fokhagymát, a legjobb a kerti, bio fokhagyma, hiszen ezekben sokkal több a hatóanyag, mint a kínai termesztésűben.

Ezután tegyük bele a cikkeket egy nagyobb befőttes üvegbe, és öntsünk rá 1 liter olíva, vagy napraforgóolajat. Zárjuk le az üveget, és tároljuk sötét helyen, szobahőmérsékleten két héten keresztül. Naponta rázzuk fel kissé a keveréket.

A két hét után szűrjük át alaposan a fokhagymás olajat, erre nagyszerű a géz. Az olajat ezután a fájdalmas testrészekre kell tenni, majd bedörzsölni vele. Éjszakára kössünk rá egy tiszta textildarabot, hogy melegen tartsa a testrészt egész éjszakán át.

Ha minden nap, két hónapon keresztül megismételjük a kúrát, akkor a fájások akár teljesen megszűnhetnek, de pár nap múlva is enyhülni fognak a kínzó tünetek.

A fokhagyma segíti a véráramlást, így a gyulladások is megszűnnek. A visszeres lábakat is előbb kenjük, majd egész éjszakára kötözzük be. Reggel mossuk le az olajat. Addig alkalmazzuk ezt a természetes módszert, amíg visszahúzódnak az erek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek