HolotropikumAlternatív gyógyászatÍme, egy 5 ezer éves természetes készítmény, amely meggyógyítja a tüdőt, segít...

Íme, egy 5 ezer éves természetes készítmény, amely meggyógyítja a tüdőt, segít leküzdeni az impotenciát, az ízületi gyulladást, a gyomorhurutot és csökkenti a magas vérnyomást is!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hűséges olvasóink talán már rájöttek arra, hogy ennek a gyógykészítménynek az alapját a fokhagyma adja. Jó hír azoknak, akik annyira nem kedvelik e népszerű fűszerzöldség illatát, hiszen a következő recept útmutatásait betartva, nem fog érződni szinte semmi.

Fotó: deeprootsathome.com
Fotó: deeprootsathome.com

A keleti országok lakói esküsznek e természetes gyógyszer hatására, de vigyázat, az annyira erős készítmény, hogy 5 évben csak egyszer szabad alkalmazni.

Ezt a receptet nagyon régen egy tibeti szerzetes találta meg, amelyről kiderült, hogy több mint 5 ezer éves.

A fokhagymáról köztudott, hogy egyike a legerősebb természetes antibakteriális zöldségeknek, amelyek képesek kiirtani a szervezetben megtelepedő vírusokat, gombákat, élősködőket.

Lássuk mi kell ehhez a csodálatos recepthez.

Hozzávalók:

  • 350 g fokhagyma, megtisztítva, apróra felvágva
  • 200 ml 95 fokos teljesen tiszta alkohol, vagy rum

Elkészítés:

Készítsük elő a megpucolt, felaprózott fokhagymákat. Ezután öntsük rá az alkoholt, keverjük össze és tegyük egy lezárható üvegbe. Tíz nap múlva szűrjük le a lét, és töltsük vissza az üvegbe, majd két napig tároljuk a hűtőben.

Fogyasztás:

A kúra 12 napig tarthat, nem szabad ennél több napig alkalmazni. Reggeli, ebéd és vacsora előtt egy pohár vízbe cseppentsük pár cseppet a fokhagymás, alkoholos csodaszerből, és igyuk meg.

Az első napon, reggeli előtt csak 1 cseppet tegyünk a pohár vízbe, ebéd előtt 2 cseppet, vacsora előtt pedig 3-at. A kúrát a következőkben így kell alkalmazni:

NapokReggelDélbenEste
1. nap1 csepp2 csepp3 csepp
2. nap4 csepp5 csepp6 csepp
3. nap7 csepp8 csepp9 csepp
4. nap10 csepp11 csepp12 csepp
5. nap13 csepp14 csepp15 csepp
6. nap15 csepp14 csepp13 csepp
7. nap12 csepp11 csepp10 csepp
8. nap9 csepp8 csepp7 csepp
9. nap6 csepp5 csepp4 csepp
10. nap3 csepp2 csepp1 csepp
11. naptól3*25 csepp

Ez a csodagyógyszer kigyógyít az érelmeszesedésből, ezáltal pedig csökkenti a magas vérnyomást is, a merevedési zavaroktól is megszabadítja a férfiakat, de enyhíti az ízületi gyulladások okozta fájdalmakat, a gyomorhurutot, javítja a látást, a halást, serkenti az emésztést és erősíti az immunrendszert is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek