LélektárIlyen hatással lesz a Merkúr visszavonulása a Halottak napjára, illetve a Mindenszentekre!

Ilyen hatással lesz a Merkúr visszavonulása a Halottak napjára, illetve a Mindenszentekre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Bár első hallásra hajlandóak vagyunk rettegni a soron következő Merkúr visszavonulástól, ami nem is alaptalan, hiszen egybeesik a Halloween, Mindenszentek és Halottak napja időszakával, de nem érdemes aggódni, mert nem lesz olyan rossz, mint amilyenre számítunk.

A Merkúr most a Nyilas jegyében fog visszavonulni és ezen állapota egészen november 20-áig állandósulni látszik. Ezalatt az időszak alatt kapcsolataink próbák elé néznek, és folyton arra leszünk kényszerítve, hogy szembesüljünk az igazsággal, ami sok esetben nem fog egyezni a fejünkben élő képpel.

Az asztrológia a következőképp látja a Merkúr mostani visszavonulását:

Óvakodj a kutakodás csábításától a Merkúr visszavonulásának időszakában. Könnyedén elveszhetsz az információk áradatában és akár megszállottá is válhatsz. Úgy tartják, „az igazság szabaddá tehet” ezért ne félj szembesülni azzal. Ha valami véget ér, akkor lehetőséged nyílik valami újat kezdeni. Lehet, hogy ez így nem tűnik megnyugtatónak, de sokkal jobb kilépni az olyan kapcsolatokból, amelyek csupán illúziókra épülnek.

A Merkúr ezen mozgása remek lehetőség arra, hogy partnereddel (legyen az párkapcsolat, vagy üzleti kapcsolat) leüljetek és őszintén elbeszélgessetek. Ideje áttekinteni a pénzügyi helyzeteidet, mivel akárhogy is szépítjük, a kapcsolatok fontos részét képezik a pénzügyek. Ideje felfedni az összes eltitkolt anyagi problémát, és végre a sarkadra állni az anyagiak terén.”

Fontos, hogy az elkövetkezendő hetekben egyszerre légy gyengéd és határozott, ellenkező esetben az ünnepekre szétcsúszhat minden, amit mind idáig próbáltál összetartani. Ne hagyd, hogy a Merkúr energiái bekavarjanak, mivel azért lássuk be, a Merkúr mindig a legrosszabb időpontokban fúj visszavonulót.

Annak ellenére, hogy a következő periódus nem lesz egy sétagalopp, igen is van esély arra, hogy ez idő alatt is fejlődhessünk. Fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessünk a kommunikációra és még nagyobbat arra, hogy meghallgassuk a hozzánk közelállókat.

Azok, akik tartják a Halloween ünnepét, elcsíphetnek néhány varázslatos pillanatot. A Mindenszentek és a Halottak napja pedig különösebb fennakadás vagy probléma nélkül fog lezajlani.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek