KoktélIkerfiúkba szerettek bele az ikerlányok, együtt is laknak: "Rögtön éreztük, hogy szikrázik...

Ikerfiúkba szerettek bele az ikerlányok, együtt is laknak: „Rögtön éreztük, hogy szikrázik közöttünk a levegő”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Venessa és Kerissa ikertestvérek, mindig is nagyon közel álltak egymáshoz, egész életükben mindent együtt csináltak, soha egy percet sem töltöttek szívesen egymás nélkül.

Egy a millióhoz annak, az esélye, hogy egy elválaszthatatlan ikerpár egy ugyancsak ikerpárral kezdjen el randizni, akik ráadásul még nagyon jól is néznek ki. Ők négyen jelenleg együtt élnek, és hihetetlenül boldogok, hogy a szerelem nem szakította el őket.

A 25 éves Venessa és Kerissa D’Arpino személyi edzőként dolgozik, reggeltől-estig együtt vannak, mindig mindent együtt csináltak, de soha nem számítottak arra, hogy a szerelmeik is ilyen közel fognak állni egymáshoz.

“A húgommal úgy nőttünk fel, hogy nem csak ikertestvérek, hanem a legjobb barátok is voltunk. Mindig tudtuk, hogy számíthatunk a másikra, kiálltunk egymás mellett. Mindig tudjuk, hogy mit gondol, mit akar a másik, a legjobban mi ismerjük egymást. Nagyon szoros kapcsolatban állunk egymással, minden nagyobb mérföldkövet az életben együtt tapasztaltunk meg. Soha nem gondoltuk, hogy ilyen szerencsések leszünk, hogy egy ugyancsak ikerpárosba szeretünk bele” – mondta Venessa.

A testvérek tavaly júniusban találkoztak a 29 éves Jacob és Lucas Sealby-vel (29) a szülővárosukban, az Egyesült Államokban, Oregonban. Venessa egyik ügyfele nővér, aki ugyanabban a kórházban dolgozott, mint Lucas, és úgy gondolta, hogy bemutatja őket egymásnak.

“Azt mondta, hogy nagyon jól találnánk egymással, és engedélyt kért arra, hogy megadja Lucasnak a telefonszámomat, aki már másnap fel is hívott” – mondta Venessa.

Az első négyes randevú után mindannyian érezték, hogy ez bizony szerelem első látásra.

“Rögtön éreztük, hogy szikrázik közöttünk a levegő, első pillanatban szimpatikusak voltunk egymásnak. Minél többet beszélgettünk, annál jobban éreztük magunkat egymás társaságában” – mondta Kerissa.

Alig három hónap randevúzás után a négyes úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy új szintre lépjen a kapcsolatuk, ezért összeköltöztek.

“Mind nagyon jó barátok vagyunk, jól kijövünk egymással. Most, hogy együtt élünk, még közelebb kerültünk, mint eddig. Szeretjük egymás társaságát” – mondta Venessa.

Ha meglátják őket, néha furán néznek rájuk, de már kezdik megszokni.

“Az idegenek néha azt mondják, hogy olyan, mintha duplán látnának. Mások nagyon nehezen különböztetnek meg minket” – mondta.

Jelenleg még nem tervezik, hogy összeházasodnak, de a lányok már habos menyasszonyi ruháról és kettős esküvőről álmodoznak.

Fotó: TeamFitTwins/Instagram

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek