HolotropikumIgyunk 28 napig citromos vizet! Meg fogunk lepődni, hogy mennyire átalakul a...

Igyunk 28 napig citromos vizet! Meg fogunk lepődni, hogy mennyire átalakul a testünk, szervezetünk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha szereted a kihívásokat, és fontos számodra az egészséges életmód, próbáld ki a citromos víz fogyasztását. A kúra 28 napos, és a végén olyan meglepetésben részesülsz, amire biztosan nem számítottál volna.

citromos-viz

Az egészséges életmód világhírű nagykövete, Danette May az alábbi videóban arra ösztönzi a nézőket, hogy vegyenek részt egy remek kísérletben, ami arról szól, hogy 28 napig citromos vizet kell inni. Az eredményt pedig alig fogjuk elhinni, ugyanis jóval egészségesebbek, energikusabbak leszünk a kúrát követően.

A citromnak köztudottan lúgosító hatása van, és a méreganyagok eltávolításában is kiváló. A citrom ezen két jótékony tulajdonsága hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben éljünk. A citromos vizet minden reggel, 28 napon keresztül kell elkortyolni.

Ez a módszer segíteni fog a fogyásban is, ugyanis serkenti a zsírsejtek lebontását, emellett a citrom megtisztítja a májat is felhalmozódott méreganyagoktól. Az emésztés is beindul, a szervezetünk nem fogja visszatartani a vizet, és ezáltal a puffadás, a végtagok dagadása is elmarad. A végeredmény pedig egy sokkal vidámabb, életrevalóbb, energikusabb személy, amivé te is válhatsz, ha kitartó leszel.

A dolog nagyon egyszerű: egy fél citromot facsarj ki, és öntsd bele egy pohár tiszta, forrásvízbe, és ébredés után kortyold el. Ne egyél semmit előtte. Vásároljunk organikus citromot, mert azokban semmilyen mérgező vegyszer nincs, és ne hideg vízbe tegyük a gyümölcs levét, ajánlott langyos, vagy legalább szobahőmérsékletű vizet használni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek