HolotropikumAlternatív gyógyászatÍgy tüntessük el az apró bőrkinövéseket almaecettel!

Így tüntessük el az apró bőrkinövéseket almaecettel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az idő múlásával, főként a hölgyek esetében egyre több helyen kezdenek megjelenni apró kis bőrkinövések, amelyek ugyan teljesen ártalmatlanok, de esztétikai szempontból bizony zavaróak tudnak lenni.

borkinovesek

Ezek a puha és bőrszínű kinövések leginkább a nyak, a hónalj, az lágyékhajlatokban, a szemhéjon, vagy a mellek alatt jelennek meg. Voltaképpen szemölcsök, szinte bárhol megjelenhetnek, a szakemberek úgy gondolják, hogy az erre való hajlam öröklődik, így ha édesanyánknak, nagymamánknak is sok apró kinövés borította például a nyakát, akkor elképzelhető, hogy nálunk is előbb-utóbb elő fognak jönni.

Számos esetben a nyak tájékán a nyaklánc súrlódása okozza ezeket a bőrkinövéseket. Akit zavar, de nem szeretne orvoshoz menni, azoknak vagy egy jóhírünk: almaecettel meg lehet szabadulni ezektől a kis bőrcsomóktól.

Az alábbi videóban Anna Hunter megmutatja a trükköt. Be kell szerezni almaecetet, bármilyen termék jó, nem kell egy bizonyos márka után vadászni az áruházakban. Kell még egy pipetta, de ez nem annyira létszükséglet, valamint egy kisebb, kocka alakú sebtapasz, de a normális is megteszi.

Ezt már olvastad? Így varázsolhatunk erős, fénylő hajat az almaecet segítségével!

Az almaecetből két csepp kell a sebtapaszra, majd ragaszthatjuk is fel. Addig cseréljük a sebtapaszt, természetesen az almaecetet is újra rácsepegtetve, amíg a kinövések el nem tűnnek. Ha gyorsabb módját szeretnénk választani a bőrkinövések eltüntetésére, akkor forduljunk bőrgyógyászhoz, aki égetéssel, fagyasztással, vagy sebészeti úton távolíthatja el ezeket a kinövéseket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek