HolotropikumAlternatív gyógyászatÍgy tudsz gyógyító energiát küldeni mások számára

Így tudsz gyógyító energiát küldeni mások számára

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Köztudott, hogy a gondolatainknak teremtő erejük van! Olyannyira, hogy egyes gondolatok energetikai töltete annyira erős lehet, hogy képeket idézhet elő abban a személyben, aki felé irányítjuk.

Az ember ugyanis egy energetikai minőséggel teli lény, ahogyan minden más tárgy is, mely körülvesz bennünket. Ha ezt az energiát összpontosítani tudjuk, akkor akár öngyógyítást és mások gyógyítását is megvalósíthatjuk általa. Az energiák átadását tulajdonképpen bárki elsajátíthatja, némi gyakorlással. De valóban képesek lehetünk önmagunk gyógyítására, és energiát is képesek lehetünk átadni más személyek számára?

Nézzük akkor néhány konkrét módját és lépéseit az energia küldésének!

1. A legfontosabb a rendszeres gyakorlás, melyet igyekezzünk nyugodt, csendes helyen végezni, figyelve arra, hogy ez minden alkalommal jó érzést váltson ki belőlünk.

2. Igyekezzünk lecsendesíteni az elménket, kiürítve belőle minden negatív gondolatot, csak a légzésünkre próbáljunk koncentrálni, figyelmen kívül hagyva a környező világot. Annak érdekében, hogy még jobban tudjuk küldeni a gyógyító energia minőséget, mondjuk ki fennhangon az adott személy nevét.

3. A küldendő gyógyító energiát felerősíthetjük, ha tenyereinket összedörzsöljük, körkörösen mozgatva. Amikor tenyereinket szétvesszük, érezni fogjuk a pulzáló energiát közöttük.

4. Ha sikerül teljes mértékben az adott személyre fókuszálnunk, akkor egy energiagömböt hozhatunk létre, melyet gondolatban aztán ki is színezhetünk a gyógyító szándék minőségének a függvényében:

  • kék – érzelmi gyógyítás;
  • narancssárga – fizikai gyógyítás;
  • fehér – spirituális és a test általános gyógyítása;
  • zöld – a szív gyógyítása;
  • lila – az értelem gyógyítása ás védelme;

Amikor sikerül vizualizálni ezt a gyógyító energia gömböt, igyekezzünk minden egyes lélegzetvételünkkel egyre nagyobbá és tisztábbá formálni.

5. Végül, ha sikerült a vizualizációnk, akkor képzeljük el, amint ezt az energia gömböt, szeretetünkkel együtt, elküldjük annak a személynek, akit gyógyítani szeretnénk.

6. Az energia elküldése után, úgy érezhetjük, hogy testünk és elménk kifárad, ezért nagyon fontos az újra töltekezés, melyet megvalósíthatunk egy sétával, egy meditációs gyakorlattal, vagy akár egy forró fürdő vételével egyaránt.

7. Arra azonban vigyázzunk, hogy a küldött energia minősége, nagyban függ a küldő személy egészségi állapotától, ezért ezt ne tegyük abban az esetben, ha mi magunk betegek, esetleg idegesek, vagy nyugtalanok vagyunk.

Amikor energiát szeretnénk küldeni valaki számára, akkor jó, ha előtte felhívjuk rá az illető figyelmét, mivel ezáltal, nyitottabbá válik a befogadására. Igyekezzünk minden egyes energiaküldést szeretetből tenni, és csak azok számára küldjünk energiát, akik irányában pozitív érzéseket táplálunk. És végül annak is legyünk tudatában, hogy minden elküldött energia gömb, megháromszorozódva tér vissza hozzánk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek