HolotropikumÍgy tisztítsuk meg szervezetünket 3 hét alatt. Csupán 2 összetevőre van szükségünk!

Így tisztítsuk meg szervezetünket 3 hét alatt. Csupán 2 összetevőre van szükségünk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szüleink gyerekkorában nem volt ennyi információ. Pepsi Colát ittak, ami akkor a legmenőbb volt, szinte mindenből csak egy fajta volt és zsírral főztek. Minden egyszerű volt és biztonságos – legalábbis ezt hitték. Évtizedeknek kellett eltelni, mire rájöttek, hogy a fent említett dolgoknak van némi káros hatása, de az akkori korszakban az információhiány miatt ezeket a dolgokat homály fedte és nem mindenki tudott a dolgokról.

vastagbel-tisztitasa

A mai világban mindenki egyre okosabb, és az emberek kezdenek rájönni arra, hogyan vigyázzanak szervezetükre, mit fogyasszanak ahhoz, hogy minden szervnek megadják azt a tápanyagot, amire szüksége van. Az egyik szerv például, amelynek fokozott figyelmet kell tulajdonítani, az a vastagbél.

70 év alatt a vastagbélen mintegy 100 tonna élelem és 40 000 liter folyadék halad keresztül, így egy igen igénybe vett szervről van szó. Időnként tehát ajánlott egy tisztító kúrának alávetni, hogy megőrizzük egészséges flóráját és zavartalan működését.

Az alábbiakban egy rém egyszerű receptet osztunk meg, amelynek mindössze két összetevője van, és eredményes béltisztítást érhetünk el vele.

Amire szükségünk lesz: lenmagliszt és savanyútej (kefir)

Évente egyszer, egy három hetes kúra alatt fogyasszuk, minden reggeli helyett, a következőképpen:

Első héten keverjünk össze egy kanál lenmaglisztet egy deci kefirrel. Második héten két kanál lenmaglisztet keverjünk egy deci kefirhez, a harmadik héten pedig három kanál lenmaglisztet keverjünk el másfél deci kefirrel.

Minden adag készítésénél figyeljünk arra, hogy az összetevők frissek legyenek, ne készítsünk előre több adagot. Minden héten a megadott arányban készített keveréket fogyasszuk, reggelenként. A három hét lejárta után a vastagbél kitisztul, és a közérzetünk is javulni fog!

Egyed Zsuzsanna

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek